Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Recreatie Vakbeurs

12 november t/m 14 november 2024

De Recreatie Vakbeurs is de veelzijdigste vakbeurs voor de recreatiesector in Nederland. De beurs is in de Evenementenhal in Hardenberg. HISWA-RECRON is exposant op de beurs.

Of je nu werkzaam bent in de technische dienst, marketing, horeca, receptie of animatie, deze beurs biedt elke afdeling en ondernemer volop mogelijkheden. Hier ontmoet je je vaste leveranciers en vind je de nieuwste trends en innovaties. Met een indrukwekkend aantal van meer dan 300 exposanten kijk je hier jouw ogen uit.

Dit jaar zijn er twee restaurants voor bezoekers waar je kunt genieten van een hapje en een drankje, ideaal om even bij te komen. Op de beursvloer vind je een breed scala aan producten en diensten, variërend van de nieuwste technologische innovaties tot marketingstrategieën die de concurrentie voorblijven. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste duurzame accommodaties, oplossingen voor een slimme keuken, marketing- en promotietools om je camping of vakantiepark te laten groeien, of entertainmentideeën om je gasten te betoveren, Recreatie Vakbeurs biedt het allemaal onder één dak.

HISWA-RECRON is wederom aanwezig op de beurs. Standnummer volgt nog.

Meer informatie
www.recreatie-vakbeurs.nl

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.