Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

Benen-op-Tafel-sessie

24 oktober

Tijdens de Benen-op-Tafel-sessie gaan we met een kennispartner in geprek over actuele onderwerpen.

Met deze terugkerende sessies willen we samen met kennispartners van gedachten wisselen, kennis delen en ervaringen uitwisselen over specifieke vraagstukken/onderwerpen die van groot belang zijn in deze veranderende tijden.

Alles draait om samen de branche vooruit te helpen en de ondernemers te laten ondernemen. We leren van elkaar en raken geïnspireerd door elkaar. In iedere sessie stellen we een onderwerp aan de orde dat actueel is en onze speciale aandacht verdient. Hiermee kunnen we samen met de expertise een steentje bijdragen om de problematiek te verzachten en/of oplossingen aan te dragen.

Naast het aanstippen van de actualiteiten in de branche willen we deze middag ook van gedachten wisselen over: Hoe krijgen we de recreatie- en watersportbranche beter ‘top of mind’? Hoe kan de gezamenlijke marketing elkaar ondersteunen? René van der Velde, hoofd marketing en communicatie bij HISWA-RECRON vertelt waarom ‘branding’ zo belangrijk en bepalend is voor de positionering van jouw bedrijf en daarmee ook voor de sector.

Deze sessie is speciaal voor de HISWA-RECRON Partners in Business en Kennispartners.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.