Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON. Meer informatie: Suzanne van Tielraden, s.vantielraden@hiswarecron.nl of 033 - 303 97 10.

2023-03-01 09:00:00

Training Bedrijfshulpverlener (BHV)

01-03 t/m 01-11-2023

In iedere onderneming gebeurt helaas vroeg of laat een calamiteit. In dat geval telt elke seconde en moet er direct doeltreffend worden gehandeld. In elk bedrijf moet hiervoor tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV’er) in het bedrijf aanwezig zijn. In deze training leert u direct hulp te verlenen bij ongevallen, brand en andere calamiteiten in het bedrijf.

De training duurt één dag en sluit u af met een examen. Bij goed gevolg ontvangt u een officieel erkend BHV-certificaat. Door jaarlijks de training te herhaling blijft de geldigheid van dit certificaat behouden. Deze training kunt u volgen als basistraining en als herhalingstraining.

Inhoud 
- Alarmeren van professionele hulpverlening
- Herkennen van stoornissen in vitale functies (ademhaling, zenuwstelsel en bewustzijn)
- Verlenen van eerste hulp bij onderkoeling, verdrinking en oververhitting
- Verlenen van eerste hulp bij vergiftiging door alcohol, voedsel en drugs
- Uitvoeren van levensreddende handelingen, reanimatie en AED
- Bestrijden van beginnende brand met gebruik van juiste blusmiddelen
- Verplaatsen van slachtoffers
- Ontruimen van het bedrijf

Kosten
HISWA-leden € 275,- per persoon.
De prijs is exclusief btw en inclusief koffie, thee, lunch, syllabus, examen en certificaat.

Locatie

HISWA-RECRON kantoor in Leusden

Op aanvraag kunnen we de training ook organiseren op locatie in jouw bedrijf, eventueel met deelnemers van een collegabedrijf. Je hebt dan 6 deelnemers nodig. 
Tijdens de training gaan we dan in op de specifieke situatie in jouw bedrijf.   

De training is voor medewerkers van recreatie- en watersportbedrijven, bijvoorbeeld een camping, bungalowpark, attractiepark, jachtbouwbedrijf, jachthaven of verhuurbedrijf.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de training door een e-mail te sturen aan Suzanne van Tielraden (s.vantielraden@hiswarecron.nl). Er wordt dan samen keken naar een passende datum.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.