Agenda

2020-03-18 13:30:00

HISWA-RECRON Kennissessie Noord-Brabant

18 maart 2020

Vanaf 1 januari 2020 geldt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Flexibele arbeid wordt minder flexibel, meer mogelijkheden met lengte van proeftijden, versoepeling van ontslag, etc. De WAB moet arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd aantrekkelijker maken. Maar hoe dan?

Een deel van de middag gaat over de WAB en wat deze wet daadwerkelijk voor jou, als ondernemer en werkgever betekent. Uiteraard kun je ook jouw vragen stellen.

Hoe ontwikkelt de stikstof zich in Brabant en wat betekent dit voor de natuur en de recreatie in Brabant. Natuurmomenten neemt jou mee in deze stikstofontwikkelingen.

Daarnaast informeren wij jou over hoe je jouw medewerkers kunt bijscholen via het gratis online leerplatform RecreatieHero.nl. En praten wij jou bij over hoe de ontwikkelingen in de wereld van projectontwikkeling en Private-equity funds de verblijfsrecreatie beïnvloeden. We sluiten de middag af met een rondleiding over De Linberg/Kidswonderland, een borrel en een lopend buffet.

Programma

  • 14.00 uur – ontvangst met koffie/thee
  • 15.00 uur – Wat betekent de WAB voor jou, als ondernemer/werkgever? Yara Goessens van HISWA-RECRON Kennispartner Stellicher Advocaten, vertelt jou in “Jip en Janneke” taal wat deze wet voor u concreet inhoudt en waar u rekening mee moet houden.
  • 16.00 uur – Bereid jouw medewerkers voor op het seizoen en biedt hen gratis trainingen aan via RecreatieHero.nl. Martin Merks, Manager Sociaal Beleid HISWA-RECRON, laat jou de mogelijkheden zien.
  • 16.20 uur – Stikstofontwikkelingen in Brabant door Natuurmomenten.
  • 16.40 uur – Hoe beïnvloeden de ontwikkelingen in de wereld van projectontwikkeling en Private-equity-funds de verblijfsrecreatie in Nederland?  Vanuit het buitenland is belangstelling voor aankoop van Nederlandse recreatiebedrijven. Arthur van Disseldorp, vertegenwoordigt HISWA-RECRON in Europa en hij deelt zijn kennis over de spelers in deze nieuwe ontwikkelingen.
  • 17.00 uur -  Rondleiding over Linberg Park/Kidswonderland en Mieke van den Berg, vertelt over haar ervaringen met buitenlandse aankopers.
  • 17.30 uur – borrel met bitterbal
  • 18.30 uur lopend buffet

Locatie
Linberg Park
Molenschotsebaan 21
5124 NG Molenschot
www.linbergpark.nl
www.kidswonderland.nl

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.