Agenda

2020-11-16 10:00:00

HISWA Symposium on Yacht Design and Yacht Construction

16 november 2020

Welkom bij het 26e HISWA International Symposium on Yacht Design and Yacht Construction. Wil je alles weten over nieuwste ontwikkelingen in jachtontwerp- en bouw? Bezoek het ONLINE HISWA jachtbouw Symposium en laat je bijpraten.

De onderwerpen van het HISWA Symposium over jachtontwerp- en constructie kan je vinden op www.hiswasymposium.com. Het programma, samengesteld door mensen uit praktijk en wetenschap, biedt ‘voor elk wat wils’ en is dit jaar in een nieuw format gegoten.

In een mengvorm van wetenschap en toepassing en ook helemaal online is het Symposium te volgen tegen een zeer schappelijk tarief van €20,- ex. BTW. En dat voor 2 middagen propvol met informatie uit het hart van de industrie.

Alle actuele onderwerpen komen aan bod: varen op vleugels, een revolutionair nieuwe manier van construeren met hout, varen op waterstof, de machinekamer van de toekomst én, heel bijzonder, de mensen van Energy Observer (zie ook https://www.energy-observer.org/)  delen hun ervaringen met het rond de wereld varen zonder uitstoot. Het 26ste HISWA Symposium is op 16 en 17 november 2020 en is toegankelijk voor iedereen. Vanwege het internationale karakter is de voertaal Engels. Mis het niet, maak je keuze en meld je aan! 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.