Agenda

2019-10-09 09:00:00

Nationale Toerisme Top 2019

9 oktober 2019

Bestemming Nederland is ‘hot’. Jaarlijks brengen bijna 19 miljoen buitenlandse toeristen een bezoek aan ons land. Mogelijk groeit dit aantal naar 29 miljoen in het jaar 2030. Samen met de binnenlandse toeristen levert dat een economisch potentieel, met de nodige maatschappelijke uitdagingen. Met de nieuwe visie ‘Perspectief 2030’, vorig jaar gepresenteerd op de eerste Toerisme Top, is het nu tijd voor de volgende stap - een actieagenda!

De tweede Nationale Toerisme Top 2019 brengt bedrijfsleven, toeristische organisaties, overheden, brancheorganisaties en andere belangstellenden bij elkaar om samen te werken aan de uitdagingen en kansen die ‘bestemming Nederland’ richting 2030 voor zich ziet.

Het thema dit jaar is KIEZEN VOOR KWALITEIT
… zowel qua aanbod als gasten. We willen die bezoekers aantrekken die kiezen voor en bijdragen aan een toekomstbestendige bestemming. Wie die bezoeker is, verschilt per regio. En elke regio kan daarvoor vanuit de eigen (cultuur)historische en gebiedskwaliteiten aanbod ontwikkelen.

Het is een thema dat op het lijf is geschreven van gastprovincie Zeeland, die kwaliteit boven kwantiteit verkiest, gevormd en geborgd vanuit de eigen identiteit, ‘Land in Zee’.
 

Unieke locatie
Het ochtendprogramma vindt plaats in het Topshuis, het bedieningsgebouw van de Oosterscheldekering, het grootste en beroemdste Deltawerk. Tijdens de middag krijgt u de kans om inspiratiesessies en workshops bij te wonen op diverse locaties rondom Neeltje Jans.

Bijzonder aansluitend programma op donderdag
De dag na de Toerisme Top, biedt de Provincie Zeeland u op 10 oktober de gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen van een aantal Zeeuwse bedrijven en regio’s. Pak deze kans en ga met veel inspiratie terug naar huis!

Programma en aanmelden
Op dit moment wordt hard gewerkt aan een interessant en leerzaam programma. U kunt nu alvast uw interesse kenbaar maken via de registratielink op de website. Na de zomer ontvangt u een bevestiging van deelname, nadere informatie over het programma en de deelsessies en arrangementen.

Organiserende partijen
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, NBTC Holland Marketing en Provincie Zeeland

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.