Agenda

2019-09-27 10:06:00

Open dagen bij ARCABO

27 september 2019

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september kunt u tijdens de open dagen ruimschoots inspiratie opdoen! Ruime keuze uit rendabele verhuuraccommodaties of een chalet als vakantieverblijf voor een particuliere eigenaar.  Kom vrijblijvend op bezoek en proef de sfeer van een ARCABO chalet onder het genot van een hapje en drankje tijdens de open dagen!
Het showterrein van ARCABO  is vergroot en vernieuwd. Vele nieuwe modellen chalets zijn te bezichtigen.

ARCABO bouwt kwalitatief hoogwaardige verhuuraccommodaties, chalets voor particulier gebruik, mantelzorgwoningen als ook chalets voor tijdelijke huisvestiging t.b.v. gemeenten en woningbouwcorporaties.  Chaletbouw benadert tegenwoordig de traditionele woningbouw. Modulair bouwen is een trend die we volgen en volgens bouwbesluit bouwen is mogelijk. Zelfs chalets met 2 verdiepingen zijn geen uitzondering meer!

Op deze dagen kunt u ook zien hoe het unieke bouwproces van een chalet verloopt bij ARCABO. Daarnaast zijn er toeleveranciers aanwezig om hun producten of diensten te tonen dan wel te presenteren.

www.arcabo.nl

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.