Agenda

2019-12-13 15:00:00

RECRON-HISWA Noord innovatiecongres

13 december 2019

Wij nodigen u van harte uit voor het RECRON-HISWA congres op vrijdag 13 december a.s. Tijdens het congres staan 3 bedrijfspitches waarin uitdagingen en oplossingen in een snel veranderende markt centraal. Aansluitend geeft architect Hans Achterbosch zijn visie op iconische leisure projecten in China. Hans is ondernemer, duurzaamheidspionier, Mount Everest beklimmer en bovenal…. avonturier. Nieuwsgierig? Meld je snel aan want de afgelopen 5 jaar is het innovatiecongres telkens vol!

Programma

 • 14.30       Ontvangst met koffie/thee
 • 15.00       Welkom door Petra Ellens RECRON en Jan Ybema HISWA. Zij geven een korte terugblik op het seizoen en een vooruitblik op het nieuwe jaar.
 • 15.15       Inspelen op markttrends - 3 bedrijfspitches. Veranderen is meebewegen met trends en ontwikkelingen in de markt. Maar hoe doe je dat, welke trends moet je volgen en welke niet? 
                   - Nienke Zetzema & Kees Wiersema / Jachthaven/verhuur/jachtservice Waterland
                   - Eelco Stienstra / RCN de Potten / Vakantiepark/bootverhuur/kamperen/horeca
                   - Ronald van Enkhuizen / Gebroeders van Enkhuizen / jachtbouw/jachtservice
 • 16.00        Pauze
 • 16.15        Internationaal architect en avonturier Hans Achterbosch. Hij geeft zijn visie op iconische leisure projecten in China. Hans is ondernemer, maar ook duurzaamheidspionier, bergbeklimmer van de Mount Everest en bovenal avonturier. Een meesterlijk verteller die je meeneemt naar een andere wereld waar markttrends nog sneller gaan.
 • 17.00        Hapje en drankje met je collega’s in een gezellige eindejaarssfeer.
 • 18.00        Einde

Datum, tijdstip en locatie

Vrijdag 13 december 2019
15.00 uur - ca. 18.00 uur

Hotel van der Valk Leeuwarden
Lynbaan 35
8941 BR Leeuwarden

Aanmelden

Via deze link kunt u zich voor deze middag aanmelden. Uw aanmelding ontvangen we het liefst uiterlijk op 10 december ivm de catering. Aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst.

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.