Agenda

2019-10-15 16:48:00

RECRON Ledenbijeenkomst / kennissessie Overijssel

15 oktober 2019

RECRON organiseert op dinsdag 15 oktober a.s. een ledenbijeenkomst waarbij we jou graag uitnodigen. We zijn deze middag te gast op landgoed De Kattenbergse Hoeve in Markelo.
Tijdens deze middag praat ik je bij over de ontwikkelingen in de branche en met name in Overijssel. Onze kennispartner Stratech neemt jou mee in de wereld van betere en onderbouwde beslissingen nemen op basis van data. Mijn collega Martin Merks informeert jou samen met kennispartner Stellicher - over de Wet Arbeidsmarkt in Balans wat betekent deze wet  per 1 januari a.s. concreet voor jou als werkgever.  En we sluiten af met een rondleiding over het landgoed en een netwerkborrel.

Programma

14.00 uur - Ontvangst door Martin Maassen
14.10 uur - Wat betekent de Wet Arbeidsmarkt in Balans nou concreet voor jou, als ondernemer? door Martin Merks (RECRON) en Yara Goessen (Stellicher)
15.00 uur - School jezelf en/of je medwerkers met het nieuwe online trainingsplatform via KiKK/SFR door Martin Merks (RECRON)
15.15 uur - Betere en onderbouwde beslissingen nemen op basis van data*) door Rob Stevens, Account Manager Recreatie (kennispartner Stratech)
16.00 uur - Rondleiding door Robert Jan Kortenoever, bedrijfsleider De Kattenbergse Hoeve
17.00 uur - Netwerkborrel (hapje/drankje)

*) Het hoogseizoen is achter de rug, je kunt voorzichtig de balans op gaan maken van je prestaties dit jaar. Vraag je je echter wel eens af hoe jouw recreatieonderneming presteert ten opzichte van vorig jaar en in vergelijking tot gelijkwaardige bedrijven in de markt? In welke periode heeft de markt bijvoorbeeld een hogere bezetting? Hoe verhoudt je prijsstelling voor een bepaalde periode zich ten opzichte van de markt? En hoe ziet het boekingspatroon van je gast eruit zodat je de marketing hierop kunt afstemmen? Stratech neemt je mee in de wereld van data en laat je zien hoe je met behulp van de Benchmark in staat bent de behaalde resultaten in het juiste perspectief te plaatsen en onderbouwde beslissingen te nemen. Daarnaast zullen zij je tijdens hun presentatie de marktcijfers van afgelopen seizoen presenteren en een vooruitblik geven naar de trends voor het najaar, waarbij de herfst- en kerstvakantie centraal staan.

Locatie

Landgoed Kattenbergse Hoeve
Hogedijk 8
7475 PR Markelo

Aanmelden kan hier

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.