Agenda

2021-04-22 13:00:00

RecreatieHero helpt met onboarding van jouw (seizoens)medewerkers!

22 april 2021

Wil jij ook een grandioze start van het seizoen? RecreatieHero helpt met onboarding van jouw medewerkers! Neem deel aan dit webinar.

De start van het seizoen brengt nodige uitdagingen met zich mee. Gelukkig kan je je hier goed op voorbereiden. Onboarding is een belangrijke fase voor het latere succes van je medewerkers. Medewerkers die een effectief inwerktraject doorlopen blijken productiever te zijn, voelen zich waardevoller en bouwen sneller een relatie op met de onderneming.

RecreatieHero en GoodHabitz nemen je mee tijdens een online event op 22 april van 13:00 tot 13:45 waarin we jou laten zien hoe je op een leuke en makkelijke manier gebruik maken van ons kant-en-klare onboardingsprogramma! Benieuwd? 

Meld je hier aan!
  

Is dit online event ook interessant voor een collega? Stuur ém vooral door!

Programma

  1. Doel: grandioze start van het seizoen
  2. Voordelen van een goede onboarding
  3. In de praktijk

 

Voor wie?
HISWA-RECRON leden in de verblijfsrecreatie die afdragen aan KIKK (voorheen Sociaal Fonds) kunnen gebruiken maken van dit online leerplatform.

 

Tipje van de sluier: 
Na afloop kan je meteen gratis gebruik maken van het online onboardingsprogramma van RecreatieHero!

 

Klik hier voor meer informatie over RecreatieHero

https://recreatiehero.nl/

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.