Agenda

2020-11-04 09:00:00

Workshop circulair maken van producten en diensten - Circo Track

4 november 2020

HISWA-RECRON en Circo organiseren wederom gezamenlijk een Circular Business Design Track. Deze 2e serie van een workshopprogramma verdeeld over 3 dagen (deels online) is speciaal bedoeld voor recreatie-,watersport- en jachtbouwbedrijven die hun producten en diensten circulair willen maken en die van elkaar willen leren.

 

De recreatie-, watersport- en  jachtbouwbranche wordt geconfronteerd met een snel veranderende omgeving. Dit door onder andere de energietransitie en het toetreden van nieuwe spelers op de recreatie- en watersportmarkt. Ook is sprake van een kortere productcyclus en steeds sneller veranderende gastwensen en gast-/klantverwachtingen. Het is belangrijk dat de sector daar passende oplossingen voor ontwikkelt. Nieuwe circulaire businessmodellen kunnen een andere blik geven op de sector en bovendien de band met bestaande gasten/klanten én nieuwe doelgroepen versterken.

In een circulaire economie worden hoogwaardige diensten geleverd en gaan producten langer mee, ze worden slim hergebruikt en gerecycled. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe businessmodellen. Tijdens de workshops maak je kennis met de mogelijkheden van circulair ontwerpen en ondernemen, om antwoord te geven op de uitdagingen van een steeds veranderende omgeving. En dat samen met je toeleveranciers.

Je verkent kansen voor je eigen business en maakt een concreet plan voor implementatie. De CIRCO Track bestaat uit een workshopprogramma verdeeld over drie dagen (deels online). Samen met een inspirerende groep collega’s ontdek je nieuwe kansen en zet je circulaire business in gang!

Data, tijdstip en locatie

  • 4 en 25 november en 1 december 2020
  • van 9.00 - 17.30 uur
  • locatie nader te bepalen
  • N.B. een deel zal online worden georganiseerd

Meer informatie en inschrijven 

 

Introductie workshop op 1 oktober a.s.

Spreekt het je aan, maar wil je nog iets meer weten en horen van ondernemers die de workshop al hebben gevolgd?
Dan kun je deelnemen aan de online workshop op donderdag 1 oktober 2020, van 15.00-16.30 uur.
Stuur een mail naar: s.vantielraden@hiswarecron.nl 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.