Prijsontwikkeling (CPI) 2023 Leisure-/recreatiebedrijven

Laatste update: 08/09/2022

Binnenkort moeten de prijzen voor 2023 aan de gasten en klanten bekend gemaakt worden en de vraag is hoe de prijsontwikkeling voor 2023 zal zijn.

Waar de gemiddelde prijsindex (CPI) voor 2021 nog rond de 2,5 % lag, kan geconstateerd worden dat de prijsindex sedert het najaar van 2021 fors gestegen is. Momenteel ligt de prijsindex zelfs iets boven de 10 % (juli 2022 ten opzichte van 2...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Inloggen op Mijn HISWA-RECRON

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: prijsontwikkeling CPI indexering prijsindexering kostprijsontwikkeling prijsinformatie