ICOMIA Sustainability Guide

Laatste update: 14/10/2021

De nieuwe editie van de ICOMIA Sustainability Guide (voorheen bekend als de Environment Guide) is nu beschikbaar. De gebieden die zijn bijgewerkt, zijn blauw gemarkeerd.
Het bevat duidelijke en beknopte overzichten van de nieuwste milieuwet...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Inloggen op Mijn HISWA-RECRON

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: Icomia sustainability ICOMIA Sustainability Guide Sustainability Guide