Recreant bij herstructurering niet rechteloos - standpunt HISWA-RECRON


Laatste update: 27/10/2021

Op heel veel vakantieparken en campings wordt met enige regelmaat geherstructureerd. Met als doel om te vernieuwen en te voldoen aan de veranderende vraag van de markt. Regelmatig zien we in de media het negatieve beeld dat recreanten (die als gevolg van deze herstructureringen, hun stacaravan of chalet moeten verplaatsen naar een andere camping) rechteloos of vogelvrij zijn. Als het daarbij gaat om RECRON-erkende bedrijven is dat echter niet het geval! Hieronder vind je een korte notitie waarin we het juiste beeld en de rechten van de recreanten met een kampeermiddel op RECRON-erkende bedrijven weergegeven.

Deze notitie is ook gedeeld en toegelicht bij diverse mensen in politiek Den Haag, waaronder de directeuren topsectoren van het Ministerie Economische Zaken, Ministerie Binnenlandse Zaken en koninkrijkrelaties en de VNG. Het is belangrijk d...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: herstructurering recreant rechten voorwaarden RECRON-erkend opzegging