HISWA-RECRON ALV | 02 december 2021


Laatste update: 03/12/2021

Tijdens deze ALV stond onder andere de prognose 2021 en vaststelling van de begroting voor 2022 op de agenda. We presenteerden een aantal bijzondere projecten en gaven een doorkijk naar komend jaar en verder.

Hieronder vind je de vergaderstukken die tijdens de ALV behandeld zijn. 

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: