Adviesrapport over verduurzaming in de branche

Laatste update: 01/12/2021

Het thema duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de maatschappij en in het bedrijfsleven. Een toenemende vraag naar duurzame producten/diensten en veranderende wet- en regelgeving zijn redenen waarom ondernemers hun bedrijf verduurzamen. De taak van een branchevereniging is het collectief organiseren, strategische belangen behartigen en individuele leden faciliteren. HISWA-RECRON wil graag structurele aandacht geven aan het thema duurzaamheid en bijdragen aan verduurzaming van de sectoren (water)recreatie, jachtbouw en handel.

Nick van den Berg, student Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, heeft begin dit jaar een onderzoek voor HISWA-RECRON gedaan met als hoofdvraag: Wat kan HISWA-RECRON als branchevereniging doen om verduurzaming bi...