Deels betaald ouderschapsverlof vanaf 2022 definitief


Laatste update: 22/12/2021

Werknemers hebben vanaf 2 augustus 2022 recht op een uitkering gedurende 9 van de 26 weken ouderschapsverlof.

Het betaald ouderschapsverlof is een uitwerking van een Europese richtlijn voor een betere werk-privébalans van werknemers.
Werknemers hebben in het eerste levensjaar van hun kind recht op de uitkering.
Bij adoptie of pleegzorg ...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: ouderschapsverlof