Manifest - voor provinciale verkiezingen


Laatste update: 20/02/2023

Ons land staat voor heel grote opgaven. De gevolgen van de oorlog in Oekraïne, de energiecrisis, het woningtekort, de verdeling van schaarse ruime in de leefomgeving, de krapte op de arbeidsmarkt, de stikstofproblematiek: al deze issues spelen in de provinciale bestuursperiode 2023-2027. De komende jaren werken wij aan een mooier Nederland, waarin (water)recreatie naast wonen en werken als topprioriteit wordt gezien.

Ook watersport- en recreatiebedrijven hebben hier mee te maken en kunnen een belangrijke positieve bijdrage leveren. Onze sector heeft een enorme maatschappelijke en economische betekenis. Samen met statenleden en gedeputeerden willen wij de komende bestuursperiode werken aan een mooiere provincie, waarin recreatie, vrijetijdsbesteding en ondernemerschap grote aandacht krijgen. Wij staan voor duurzame recreatie en toerisme die in balans zijn met de omgeving.
HISWA-RECRON neemt (toekomstige) statenleden en gedeputeerden graag mee in deze ambitie. In ons manifest staan de vijf belangrijkste aandachtspunten voor de aankomende termijn. We gaan hierover graag in gesprek.
HISWA-RECRON maakt zich sterk voor:

  1. Toerisme als de economische motor van de provincie
  2. Ruimte voor natuurinclusief en duurzaam ondernemen
  3. Vitale bedrijven in de watersport en recreatie
  4. Goede bereikbaarheid en infrastructuur
  5. Grote aandacht voor de arbeidsmarkt
Documenten
Gerelateerd nieuws
13feb
Manifest: geef toerisme en recreatie de ruimte

Tags: provinciale verkiezingen manifest