App Cao Recreatie

Laatste update: 28/04/2021

Vernieuwde app Cao Recreatie 2021

De Cao Recreatie 2021 is in de playstore  (ANDROID en iOS) beschikbaar. Dat maakt het gemakkelijk bepalingen snel op te zoeken. Daarnaast kent de app een kalender, nieuws en tools, zoals handige links naar informatie van de Rijksoverheid, Pensioen, ARBO en Opleidingen (RecreatieHero).

Ook is er een webversie beschikbaar: https://recreatie.cao.app/

De cao app kent ook de mogelijkheid om de modelarbeidsovereenkomsten (bijlage 4) te downloaden in WORD, waardoor ze makkelijk te gebruiken zijn.

De app geeft de cao tekst weer, kent tools (schoolvakanties, nuttige links naar overheid, arbo, pensioen en opleidingen), een rubriek “denk mee” met vragen, een kalender en een nieuwspagina.

De app is ontwikkeld en gefinancierd door KIKK/SFR, het sociaal fonds van de verblijfsrecreatie.

Klik hier voor meer informatie over de cao Recreatie

Externe links

Tags: app cao recreatie