Q&A: Vakantiedagen bij langdurig ziek

Laatste update: 10/01/2020

Als eigenaar van een jachtwerf volg ik de HISWA-cao. Een medewerker van mij is in 2018 ruim 7 maanden ziek geweest. Hoe zit het met zijn vakantiedagen voor 2019?

Uw medewerker heeft recht op 100% van zijn vakantiedagen, ook tijdens zijn periode van arbeidsongeschiktheid.

Als een medewerker arbeidsongeschikt is, dan heeft hij ziekteverlof. Tijdens een ziekteverlof moet een medewerker zich beschikbaa...