Omgevingswet

Laatste update: 15/06/2022

Met de Omgevingswet bundelt de overheid de regels voor ruimtelijke projecten. Zo wordt het makkelijker om ruimtelijke projecten te starten.

De omgevingswet treedt naar verwachting in werking op 1 januari 2023 en zal maar liefst 26 bestaande wetten vervangen ten aanzien van de onderwerpen: natuur, water, milieu, infrastructuur wonen en ruimte. Het is de bedoeling dat de Omgeving...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Inloggen op Mijn HISWA-RECRON

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: Omgevingswet vergunning bouwwerken voor recreatief nachtverblijf BOR Besluit omgevingsrecht wabo omgevingsvergunningplichtig vergunningsvrij