Bijeenkomsten duurzaamheid en milieu

Laatste update: 10/03/2020

Door het jaar heen houdt HISWA-RECRON meerdere malen infocafés, workshops en bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt veel informatie gedeeld en presentaties gegeven.

In dit dossier vind je alle presentaties die gegeven zijn tijdens de bijeenkomsten op het gebied van duurzaamheid en milieu.

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: bijeenkomsten duurzaamheid infocafé workshop