Bijeenkomsten duurzaamheid en milieu


Gepubliceerd: 01/03/2020

Door het jaar heen houdt HISWA-RECRON meerdere malen infocafés, workshops en bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt veel informatie gedeeld en presentaties gegeven. 

In dit dossier vind je alle presentaties die gegeven zijn tijdens de bijeenkomsten op het gebied van duurzaamheid en milieu. 

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen   

Tags: bijeenkomsten duurzaamheid infocafé workshop