Duitsers en Belgen die naar Nederland komen tijdens corona


Laatste update: 24/03/2021

Voor inwoners van Duitsland en België (en andere landen ook) gelden beperkende maatregelen om reizen naar het buitenland, waaronder Nederland, te ontmoedigen. Zo geldt voor inwoners van Duitsland een negatief reisadvies voor Nederland (dat is dus niet een verbod om naar Nederland te reizen). Reizen naar Nederland wordt verder door de Duitse overheid ontmoedigd door de inwoners van Duitsland te verplichten bij terugkomst in Duitsland in quarantaine te gaan en een coronatest te ondergaan. Dit Duitse en Belgische ontmoedigingsbeleid werkt (net als overigens het Nederlandse beleid gericht op inwoners van Nederland die op vakantie willen naar het buitenland). Er komen dus momenteel en ook in de aankomende weken veel minder Duitsers en Belgen naar Nederland. En dat is natuurlijk jammer, want deze gasten worden graag verwelkomd op de Nederlandse bedrijven.

Het komt met regelmaat voor, dat deze Duitse en Belgische gasten hun reis  naar Nederland willen annuleren vanwege de beperkingen die zij ondervinden bij terugkomst in hun thuisland als zij in Nederland zijn geweest. Een annulerin...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: