Gebruik de planningstool om te besparen op energiekosten

Gepubliceerd: 20/01/2020

Het Milieubeheer Programma is een hulpmiddel speciaal ontwikkeld voor mkb-ondernemers om aan de wettelijke energiebesparingsverplichtingen te voldoen. Het is praktisch, begrijpelijk en kostenbesparend.
Ook als er geen sprake is van verplichting, kun je het programma gebruiken om op een efficiënte en betaalbare manier je bedrijf te verduurzamen.

Energiebesparing: doe het verstandig, maak het niet onnodig duur en verdien de investeringen snel terug (soms al binnen een jaar). Klik op onderstaande animatie

Klik op onderstaande animatie

Maak hier je account aan en gebruik de kortingscode: hiswa-recron-50

Kenmerken

• Alle verplichtingen bij elkaar, toegespitst op de eigen sector.
  • Duidelijk overzicht van verschillende mogelij...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen

Tags: energiebesparingsmaatregelen milieubeheer programma planningtool energiebesparingsverplichtingen