Personeelshandboek

Laatste update: 14/01/2020

HISWA Vereniging (tegenwoordig HISWA-RECRON) heeft een Handboek Personeel ontwikkeld. Hierin leest u alles over instroom, behoud en uitstroom van personeel.

Het handboek is zo gemaakt dat u uw eigen gegevens hier kan invullen. In het handboek vind je arbeidsvoorwaarden en bedrijfsregelingen.

Het personeelshandboek is een model. Dit betekent dat waarschijnlijk niet alles van toepassing za...