Algemene Ledenvergadering (ALV)

Gepubliceerd: 10/06/2021

Tijdens de ALV praat het Dagelijks Bestuur je bij over projecten, programma’s en dossiers die relevant zijn voor de sector en jouw bedrijf. Verder een terug- én vooruitblik op de Covid’19-pandemie. En een update over de exploitatie en strategie van HISWA-RECRON staat eveneens op het programma.

Aansluitend kun je kiezen uit vier interessante themasessies.

De agenda + vergaderstukken voor de ALV zijn onderaan deze pagina te downloaden.

Klik hier om je aan te melden voor de ALV en/of themasessies

Datum en tijdstip

• Donderdag 10 juni 2021
  • 14:15 uur – 15:15 uur (ALV)
  • 15:30 uur – 16:15 uur (themasessies)
  • Online: via Microsoft Teams

Keuze uit vier themasessies:

1. Wat is het perspectief van...

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: ALV Algemene Ledenvergadering 10 juni 2021