Algemene Ledenvergadering juni 2021

Laatste update: 28/07/2021

Tijdens de ALV praatte het Dagelijks Bestuur HISWA-RECRON-leden bij over projecten, programma’s en dossiers die relevant zijn voor de sector en jouw bedrijf. Verder een terug- én vooruitblik op de Covid’19-pandemie. En een update over de exploitatie en strategie van HISWA-RECRON stond  op het programma.

Aansluitend kon je kiezen uit vier interessante themasessies. De themasessies zijn hieronder terug te kijken door op de titel van de sessie te klikken. De presentaties zijn onderaan de pagina te downloaden.

1. Wat is het perspectief van de Nederlandse vakantiemarkt?  (door Trends & Tourism)
Sectorexpert en onderzoeksgoeroe Kees van der Most, directeur van Trends & Tourism, vertelt de highlights van het onderzoek naar de Nederland...

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: ALV Algemene Ledenvergadering 10 juni 2021