ICOMIA Small Craft Standards Bulletin

Gepubliceerd: 07/10/2020

Het Small Craft Standards Bulletin van de International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA) biedt belanghebbenden uit de industrie vroegtijdige kennisgeving van wijzigingen in bestaande normen en modificaties van productiemethoden; zoals ontwikkeld en onderhouden door de ISO (International Organization for Standards) Technical Committee for Small Craft Standards (TC 188).

Deze 14e editie van het ICOMIA Small Craft Standards Bulletin biedt een update van de normen na anderhalve week van ISO TC 188 virtuele werkgroepvergaderingen die, vanwege de reisbeperkingen opgelegd door de COVID-19 pandemie, plaatsvonden ...