Prijsindex 2022

Laatste update: 16/08/2021

Voor de bepaling van de prijzen voor 2022 is onder meer het CBS-prijsindexcijfer relevant. Het door het CBS vastgestelde prijsindexcijfer (juni 2021) bedraagt 2 %. Bij de vaststelling van de prijzen voor 2022 kun je daar rekening mee houden.

Verder is het verstandig binnen jouw bedrijf en jouw omgeving (waaronder de gemeente) rekening te houden met diverse prijs- en kostenontwikkelingen. Zo heb je wellicht te maken gekregen met extra heffingen van auteursrechtenorganisatie...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: prijsindex CBS prijsindexcijfer prijs- en kostenontwikkeling