Voorbeeldbrieven bij in gebrekestelling

Laatste update: 12/08/2021

Zoals te lezen in het artikel dat wij publiceerden op 1 juli jl., ervaren jachtbouwers, toeleveranciers en importeurs problemen met leveringen en prijsverhogingen.

Voor het geval je als jachtbouwer/dealer in gebreke wordt gesteld door een klant, heeft Edwin Slager van Van Emstede & Slager Advocaten (HISWA-RECRON Kennispartner) twee voorbeeldbrieven gemaakt die je op dat moment kunt ...

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: voorbeeldbrief in gebrekestelling jachtbouw