Vouchercode voor gratis corona sneltest

Laatste update: 07/09/2021

Deze code was geldig tot 30 juli 2021

Andere mogelijkheden zijn - na 30 juli 2021:

1. Als werkgever zelf via MEDprevent een vouchercode met tegoed aanvragen om  jouw werknemers een gratis sneltest aan te bieden.

2. PCR-test via de GGD - Iedereen met (en in bepaalde situaties ook zonder) klachten kan zich kosteloos melden bij de teststraten van de GGD, online via Coronatest.nl of telefonisch: 0800-1202.

3. Commerciële testaanbieders.

4. Thuistesten - de thuistest waarmee je de test volledig in eigen beheer uitvoert.

Op deze pagina vind je een vouchercode voor een corona sneltest waarbij er binnen 30 minuten wordt aangetoond of je al dan niet besmet bent met het virus. Door afspraken die HISWA-RECRON gemaakt heeft met MEDprevent BV zijn d...

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: sneltest covid testen voucher vouchercode MEDprevent