Voucherregeling voor watersport- en recreatiebranche

Laatste update: 13/01/2021

Update januari 2021

Veel van de vouchers die in het voorjaar van 2020 zijn uitgegeven, zijn inmiddels ingewisseld voor een nieuwe boeking. Deze vouchers zijn daarmee in feite teniet gegaan: de overeenkomst is al afgerond, want de prestaties zijn al geleverd in de afgelopen tijd of er zijn afspraken gemaakt wanneer de prestaties zullen worden geleverd. Er zijn echter ook nog veel vouchers in omloop die niet zijn ingewisseld en dus nog volledig openstaan en een waarde vertegenwoordigen die gelijk staat met de initiële aanbetaling, inclusief eventuele reserverings- en administratiekosten, die de consument gedaan heeft.

Volgens de geldende vouchervoorwaarden dient dan na afloop van de geldigheidsduur van de voucher, 12 maanden na de oorspronkelijke aankomst- of prestatiedatum, de waarde van de voucher op initiatief van de recreatieonderneming en op aa...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: corona voucher regeling corona voucher voucher regeling