Omschrijving

De kennispartner die al meer dan 30 jaar ervaring heeft in het ontzorgen van recreatiebedrijven. Dat doen ze door alle belangrijke processen op en rondom elk type recreatiebedrijf volledig te automatiseren met behulp van hun flexibele en gebruiksvriendelijke reserveringssystemen.

Flexibel en gebruiksvriendelijk online marketing- en reserveringssysteem
Met Stratech als úw kennispartner bent u verzekerd van de juiste ondersteuning van alle processen op uw recreatiebedrijf. Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke reserveringssystemen! Onze gebruiksvriendelijke reserveringssystemen helpen u als recreatieondernemer beter ondernemen waardoor u meer tijd voor meer gasten overhoudt!

Met Stratech als kennispartner bent u altijd verzekerd van de juiste ondersteuning! Door de automatisering van uw belangrijke en complexe (primaire) processen kunt u als recreatieondernemer een hogere bezetting en omzet, besparing van tijd en kosten en uiteindelijk meer tevreden gasten realiseren.

Compleet en flexibel reserveringssysteem
Een maximale bezetting, tijdbesparing, stuurinformatie en tevreden gasten zijn belangrijke uitdagingen waar u als recreatieondernemer voor staat. U wilt zich dan ook volledig op uw recreatiebedrijf kunnen concentreren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onder andere automatisering, (online) boekingen en touroperatorbeheer.
Of het nu gaat om het beheer van uw reserveringsadministratie, uitvoer van gastenmarketing, inzicht in uw managementinformatie, geautomatiseerde eigenarenafrekening of koppelingen met andere leveranciers: ons boekingssysteem Stratech-RCS ontzorgt u volledig en biedt u hierdoor de perfecte oplossing!

Eén totaaloplossing
Voor een volledige ondersteuning van uw bedrijfsvoering en marketing, kan ons reserveringssysteem worden uitgebreid met de volgende functionaliteiten:

  • Stratech Insight: gebruiksvriendelijke tool die u altijd en overal inzicht geeft in de actuele management-informatie van uw recreatiebedrijf
  • Stratech Campaign: eenvoudig uw gasten segmenteren en gepersonaliseerde berichten sturen, waarna u met behulp van uw marketingdashboard volledig inzicht heeft in alle campagneresultaten
  • Stratech Benchmark: inzicht in uw eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt op het gebied van omzet, bezettingsgraad en gemiddelde prijs per nacht
+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving