ZKA Leisure Consultants

Omschrijving

De kennispartner die al ruim 30 jaar een leidend adviesbureau in vrijetijdsvraagstukken is (Onderzoek, strategie en implementatie)

Oplossen van vraagstukken in de vrijetijdseconomie

ZKA Leisure Consultants is toonaangevend in het oplossen van vraagstukken in de vrijetijdseconomie. Samen met onze opdrachtgevers brengen we belangrijke verandering teweeg. We helpen plannen realiseren.

Het is onze overtuiging dat iedere vitale onderneming én toeristische regio beschikt over vier krachten:

  1. Voldoende tevreden gasten in een dynamische markt;
  2. Productieve ondernemers die inspelen op de tucht van de markt. Ze opereren vanuit eigen identiteit, zijn vernieuwend en bieden een marktconform product;
  3. Tevreden financiers met vertrouwen in de sector of het bedrijf;
  4. Regio’s en bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en omgeving.

 

Zo werken we aan florerende toeristische regio’s en steden, vitale vakantieparken en goed renderende leisurebedrijven. Hier zetten we ons iedere dag met passie voor in.

Dit doen we met een team bevlogen professionals dat het verschil wil maken. We willen waarde toevoegen. Door grensverleggend en eigenzinnig te zijn. En door samen met opdrachtgevers te komen tot onderscheidende en succesvolle plannen en projecten. We ondersteunen hierbij van het cijfermatig in kaart brengen van de kansen, het formuleren van een strategie tot het implementeren van de plannen voor een stad, regio of ondernemer. 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Foto's