FlevoHome Chaletbouw B.V

Omschrijving

Flevohome: specialist in bouw van hoogwaardige chalets

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de eerste vereisten voor een goede samenwerking

Flevohome Chaletbouw is gevestigd in Nunspeet en bouwt al tientallen jaren hoogwaardige chalets op maat en wens. In de fabriek, die onlangs is uitgebreid met een tweede hal, worden verschillende type winterharde chalets en privé sanitair units gebouwd voor zowel particulieren als recreatiebedrijven in heel Nederland.


Volop keuze in materialen

In onze showroom doe je inspiratie op voor je nieuwe chalet, van badkamer tot keuken en nog veel meer. Er zijn stalen van verschillende materialen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Kortom: je wordt van begin tot eind, van interieurontwerp tot eindrealisatie, optimaal begeleid. Tijdens de bouw ben je van harte welkom in de fabriek om de voortgang van jouw chalet te volgen. Voor parkeigenaren bieden wij aantrekkelijke inkooptarieven.

 

In eigen fabriek

Alle chalets worden in onze eigen fabriek in Nunspeet gemaakt. Wil je een kijkje komen nemen? We nemen je graag mee voor een rondleiding door onze fabriek zodat je een goede indruk krijgt van wat allemaal mogelijk is. Bel vooraf wel even voor het maken van een afspraak.

 

Transport

Flevohome verzorgt het transport en de plaatsing van je chalet(s). Jouw chalet wordt met speciaal wegtransport op elk gewenste plek in Nederland (of in het buitenland) geplaatst. De kosten zijn afhankelijk van de locatie en berekenen we netjes 1 op 1 aan jou door.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Recreatie- & Mobielbouw