AgriSnelLaad

Omschrijving

Samen de beste laadoplossing voor jouw onderneming realiseren

AgriSnellaad bouwt sinds 2017 aan een uitgebreid netwerk van geavanceerde laadpalen voor het opladen van elektrische voertuigen in Zuidwest Nederland. Onze ambitie is om onze grenzen te verleggen, het aantal laadpalen flink te verhogen en elektrisch laden voor iedereen toegankelijk te maken.

 

Energiestransitie in de recreatiesector

Anticipeer op de energietransitie! Arriveren jouw gasten tegenwoordig steeds vaker met een elektrische auto? AgriSnellaad biedt voor ieder bedrijf de juiste laadoplossing. Van een enkele laadpaal tot een compleet laadplein, en dat vrij van investering en volledig ontzorgd. Je vindt onze laadpalen in alle sectoren, van hotels tot jachthavens en van kantoren tot autodealers.

 

Geen aanschaf- en installatiekosten, wel de beste laadpaal!

Bij AgriSnellaad houden we van een heldere werkwijze. Tijdens een vrijblijvend gesprek op jouw locatie bekijken we samen de mogelijkheden en het aantal laadpalen dat geplaatst kan worden. Bij akkoord gaan we over op plaatsing van de laadpalen en kunnen je gasten en/of binnen drie maanden van de laadpalen gebruik maken. AgriSnellaad verzorgt het gehele traject vanaf aanvraag, communicatie met de netbeheerder, eventuele vergunningsaanvragen tot plaatsing en uiteindelijke exploitatie van de laadpaal. Ook de helpdesk en storingsdienst zijn de verantwoordelijkheid van AgriSnellaad. Dat alles vrij van aanschaf- en installatiekosten. De laadpaal blijft immers eigendom van AgriSnellaad.

 

Interesse?

Benieuwd welke laadoplossing wij jouw bedrijf kunnen bieden? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in op www.agrisnellaad.nl of neem contact op met onze accountmanager Robbert Meeuwse, te bereiken op 06 21 37 00 66 en r.meeuwse@czav.nl.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Energie

Foto's