Omschrijving

De kennispartner en toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen.

Wie zijn wij?
Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Wij helpen onze klanten om hun doelen makkelijker te bereiken. Dit doen we door klanten verantwoord risico’s te laten nemen.

Wat is ons doel?
Wij analyseren de risico’s, bieden daar onafhankelijke en duurzame (verzekerings-) oplossingen voor aan en staan onze klant bij als een risico zich voordoet.Dit doen wij in Nederland met 2600 betrokken en deskundige collega’s.

Meer over het bedrijf
Dagelijks worden er invloedrijke beslissingen genomen, door u en in uw omgeving. Bij het nemen van beslissingen, hoort ook vaak het nemen van risico's.
Maar hoe herkent u risico's, maakt u deze beheersbaar en hoe kunt u ze afdekken. Goed risicomanagement, kennis van zaken en inzicht is hierbij essentieel.

https://www.aon.com/netherlands/default.jsp

Voordelen voor HISWA-RECRON leden

AON heeft een aantal voordelen speciaal voor HISWA-RECRON-leden. Zo is er bijvoorbeeld de fiets voor (bijna) niets, de verzekeringscheck voor ondernemers en de jachthavenpolis.
Een afspraak maken bij AON voor een advies gesprek? Dat kan via https://zakelijk.aonverzekeringen.nl/partners/hiswa-recron/

 

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Adviesbureaus
  • Personeel
  • Verzekeringen

Foto's