CSU Hospitality Services

Omschrijving

Landelijk actief in schoonmaak

CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Den Haag en Eindhoven. CSU biedt werk aan ruim 16.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Steeds meer organisaties kiezen voor CSU’s excellente operatie en hospitality. Ook onze visie op innovatie is hierbij van doorslaggevend belang.

 

Corona-innovaties

Innovaties ontwikkelen we op basis van onze ervaring met hygiëne en schoonmaak bij vele klanten in diverse sectoren. Zeker nu met de dreiging van het coronavirus is deze kennis en ervaring bruikbaar voor veel organisaties. We denken mee, verplaatsen ons in uw situatie en ontwikkelen innovatieve oplossingen waarmee u uw locatie veiliger kunt maken voor uw medewerkers, gasten, leerlingen en klanten. Vanuit deze gedachten hebben we o.a. een hygiënekit en de hygiënehaak ontwikkeld waarmee liftknopjes ingedrukt kunnen worden of deuren mee kunnen worden geopend. Zo kun je contactloos door een gebouw.

Lees hier meer over onze corona-innovaties

 

Innovatie Award

Juist nu is innovatie waardevoller dan ooit. Niet alleen in de facilitaire branche, maar in de gehele samenleving ontstaan uitdagingen die we niet hadden verwacht. De samenleving doet meer dan ooit een beroep op aanpassingsvermogen en wendbaarheid. Hoe komen we tot een nieuw normaal en wat is dat dan eigenlijk? Welke plek neemt duurzaamheid in? Kunnen we versnellen op het vlak van sociale innovaties en hoe draagt het bij aan het aanjagen van economische groei? Uitdagingen die vragen om nieuwe denkwijzen.

Studenten, start-ups en jonge ondernemers kunnen hun ideeën aanmelden om mee te dingen naar de felbegeerde CSU Innovatie Award. De meest impactvolle innovaties krijgen van CSU een kick-start en komen direct in de volgende versnelling. Inschrijven kan tot en met vrijdag 11 september via www.csu.nl/innovatieaward.
 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Hygiëne, Reiniging
  • Schoonmaak
  • Onderhoud terrein
  • Onderhoud gebouwen
  • Afval
  • Hygiëne

Foto's