Een Veilig Gevoel

Omschrijving

Kies voor een gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Een Veilig Gevoel is al ruim 10 jaar een betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Met een alarminstallatie of ander beveiligingssysteem van ons bedrijf voorkom je zoveel mogelijk dat je onderneming een doelwit wordt voor inbrekers.

De aanleg van een alarminstallatie of ander beveiligingssysteem voor je bedrijf hoeft geen grote investering te zijn. Bij Een Veilig gevoel kun je namelijk ook kiezen voor een abonnement. Dan betaal je een vast bedrag per maand en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. De installatie, monitoring, service en het onderhoud zitten namelijk bij de prijs inbegrepen. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van een alarminstallatie of beveiligingssysteem van hoogwaardige kwaliteit. Ons beveiligingsbedrijf is namelijk ISO27001, VCA, BORG en VEB gecertificeerd. Bovendien zijn we marktleider in beeldopslag in de cloud.
 

Onze beveiligingsdiensten en -producten

Ons beveiligingsbedrijf biedt diverse beveiligingsdiensten- en producten aan, waaronder:

Welke producten of diensten je ook besluit af te nemen, je wordt door ons altijd voorzien van de nieuwste hardware en software. Zo is de alarminstallatie of het beveiligingssysteem van je bedrijf altijd up-to-date. Daarnaast voeg je bij ons gemakkelijk nieuwe of aanvullende diensten aan je bestaande pakket toe. Op die manier zorgen wij ervoor dat jij je op het werk altijd veilig voelt.

Voor HISWA – RECRON leden geldt een speciale korting, betaal 60 maanden je geniet 66 maanden van het abonnement op veiligheid.

 

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Veiligheid

Foto's