TechniQ Projects

Omschrijving

TechniQ Projects is uw partner voor projecten in zonnestroom en zonnewarmte!

TechniQ Projects is een Zeeuws bedrijf dat actief is vanuit Serooskerke. Wij zijn gespecialiseerd in projecten omtrent duurzame energie.

Zonnestroom

Wij kunnen een volledig pakket samenstellen geheel naar wens van onze klanten. Dit kan een project zijn van 50 panelen, maar ook een project van 5000 panelen. Met de beste materialen, deskundige installatie en volledige ontzorging proberen wij het zo vertrouwd en gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten.

Zonnewarmte

Speciaal voor recreatie ondernemingen hebben wij de Recrasol zonneboiler lijn ontwikkeld. Recrasol is gericht op de recreatie ondernemingen zoals campings, zwembaden, jachthavens en nog vele andere soorten. Onze zonneboiler systemen kunnen u tot wel 70% op gas kunnen laten besparen. Bij de media staat een foto van één van onze andere zonnewarmte systemen, de Opticube (foto groene zeecontainer). De Opticube is dé All-In-One zonthermische oplossing voor industriële toepassingen.

Steeds meer mensen in de particuliere sector gaan over op systemen waarmee ze zelf energie op kunnen wekken doormiddel van de zon, dit is niet alleen vanuit milieubewust oogpunt maar ook vanuit financieel oogpunt. Ook eigenaren van recreatie ondernemingen beginnen steeds vaker te denken aan soortgelijke systemen. Dit omdat de kosten van stroom- en gasverbruik voor deze ondernemingen in meeste gevallen aanzienlijk hoog zijn, vooral in het hoogseizoen. Onze systemen zijn speciaal ontwikkeld voor de recreatie branche en uiterst interessant voor eigenaren van recreatie ondernemingen. De terugverdientijd van onze Recrasol zonneboiler systemen ligt tussen de 7 en 9 jaar.

Bij het opwekken van zonnestroom en zonnewarmte denken de meeste mensen aan zonnepanelen en zonneboilers. Wij leveren naast zonnepanelen en zonneboilers:

  • Pelletkachels/ketels
  • Warmtepompen
  • Elektrische boilers
  • Warmte terugwin systemen

Het voordeel van onze systeem is dat ze modulair zijn, dus de systemen kunnen gefaseerd opgebouwd worden. Dus wanneer u later besluit om verdere energie neutrale stappen te ondernemen heeft u hiertoe de mogelijkheid, het zijn dus “no regret” toepassingen.

In de afbeelding onder media ziet u een voorbeeld van een systeem door ons op maat samengesteld voor een klant. Het gaat hierbij om een 1000 liter Recrasol zonneboiler systeem met 192 heatpipes voor het verwarmen van een zwembad.

RECRON-leden krijgen 5% korting op een Recrasol zonneboiler systeem

Voor meer informatie of de mogelijkheden rondom duurzaamheid, energie opwekking of een systeem bij uw recreatie onderneming kunt u altijd contact met ons opnemen! U kunt tevens een kijkje nemen op onze website voor de Recrasol zonneboiler systemen www.recrasol.nl

 

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Energie
  • Installatie & Techniek
  • Energie