Omschrijving

Alles voor uw gastbeleving

Redsupport is het onderzoek en adviesbureau voor jouw commerciële gastvrijheid. Daarnaast zorgen wij met Recrafun ervoor dat de beleving er ook echt komt. Zo verbeteren en creëren we de juiste sfeer op jouw locatie.

 

Gastbeleving verbeteren

Als je de gastbeleving wilt verbeteren, zal je van je gast moeten weten hoe hij het op dit moment heeft beleefd en wat hij eigenlijk graag zou willen beleven. Door de ogen van je gasten naar je eigen organisatie kijken, dat is waar het verbeteren van de gastbeleving mee begint. Dit doen wij door locatie onderzoek en/of het inzetten van een mysteryguest.

 

Guest Journey

Daarbij bekijk je de hele reis door de ogen van de gast. Deze reis begint zodra de gast de gedachte krijgt om wat te gaan beleven. Op dat moment zal er over gesproken worden en wordt er naar informatie gezocht. Dit gebeurt in vijf fases:

  • Oriënteren (Website, Drukwerk, Reviews)
  • Reserveren (Gastenservice, Online, Bevestiging)
  • Aankomst (Receptie, Ontvangst, warm welkom)
  • Verblijf (Locatie, sfeer, vriendelijkheid)
  • Na beleving (tevredenheidsonderzoek, Aftersales)

 

Recrafun

Naast het verbeteren van de gastbeleving, verzorgen wij tegenwoordig ook dé beleving. Dit doen wij met een uitgebreid Recreatie en Animatie programma wat volledig op maat wordt gemaakt voor jouw locatie.

Training aanbod

Redsupport biedt jou een compleet training 's aanbod voor jezelf en voor je medewerkers. Wij hebben een aantal standaard trainingen, maar helpen je graag met een trainingsoplossing op maat.

 

Redsupport.nl & Recrafun.nl

Samen hebben we alles in huis om jouw gastbeleving te verbeteren

 

Kijk ook eens naar het artikel: Verbeter de gastbeleving door een passend recreatie-programma

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Adviesbureaus
  • Animatie

Foto's