Ross Tucker Projectinterieur

Omschrijving

Meer dan 45 jaar ervaring als projectinrichter

Ross Tucker Projectinterieur is een familiebedrijf uit Leek met meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkelen van interieurconcepten. De afgelopen jaren hebben wij al vele recreatiewoningen, kantines, hotels, zorginstellingen en studentenstudio’s mogen inrichten.

Samen ontwikkelen van interieurs voor de ultieme gastbeleving
Van het inrichten van recreatiewoningen en vakantiehuizen gaat ons hart sneller kloppen! Of het nu gaat om één vakantiewoning, een heel vakantiepark of alleen een nieuw bankstel: wij zijn de juiste partner. Wij kunnen zélfs het volledige inrichtingsproces uit handen nemen. Samen met jou kijken wij hoe wij de inrichting kunnen laten aansluiten bij de eisen en wensen van deze tijd of van de verhuur- of beheerorganisatie waar je de exploitatie hebt ondergebracht.

Hoe pakken we dat aan?
Een goed interieur begint met goed luisteren. Luisteren naar jullie wensen, maar ook zeker naar de recreanten. Daarom gaan we samen op zoek naar de gewenste uitstraling en vertalen dat in een passend interieurconcept. Wij maken interieurs die ontworpen zijn voor zeer intensief gebruik en die een lange levensduur hebben. Vaak heeft een verhuur- of beheerorganisatie een lijst met inrichtingseisen voor de accommodaties en duidelijke omschrijvingen van de inrichtingselementen. Wij zorgen er voor dat je interieur aan die eisen voldoet, zodat jij het optimale rendement uit de vakantiewoning kan halen. Wij bieden totaaloplossingen, stijlvol en passend binnen het budget.

Ross Tucker Projectinterieur: perfect in project

  • Ervaar de collectie in onze ruim opgezette showroom
  • Professionele interieurontwerpers met jarenlange ervaring in de Recreatie
  • 5 jaar garantie op top kwaliteit
  • Meer dan 1001 mogelijkheden (omdat wij de meubels op maat maken)
  • Geassembleerd in ons bedrijf
  • Slimme en efficiënte logistiek in eigen beheer.

Wij helpen je graag met het creëren van het unieke vakantiegevoel!

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Architectuur & Interieur
  • Inrichting accommodaties