Bomondo Consultancy

Omschrijving

Van ideeën naar doelgerichte marketing

Wij zijn ontdekkers, bedenkers en makers en geloven in een mooiere en betere wereld voor mens, dier en milieu. Daarom gaan we voor duurzaam gefocuste ondernemers, sterke merken en langdurige, vruchtbare relaties. Maar bovenal geloven wij in jouw toekomstdroom. Door goed te luisteren, elkaar te begrijpen en goed samen te werken kunnen wij die met elkaar verwezenlijken.

 

Van marketing communicatieplan tot contentmarketing

Het onderscheid tussen offline en online marketing hebben we al lang geleden achter ons gelaten. Anno vandaag bieden we je het geïntegreerde scala aan marketinginstrumenten waarmee je je doelgroep in het hoofd en in het hart raakt. Of deze nou zit te surfen, te bladeren, te scrollen of te zappen.

Wat is de rol van marketing in deze snel veranderende wereld? De economie en de consument zijn steeds onvoorspelbaarder geworden. We moeten meer dan ooit wendbaar zijn om in te kunnen spelen op snel veranderende behoeften en wensen van klanten. We hebben bovendien als mensheid de grenzen van wat de aarde aankan op het gebied van economische groei nu wel bereikt.

Wij delen hoe dan ook graag onze kennis met je en denken graag met je mee. Van strategie en concept tot aan integrale oplossingen op basis van solide en efficiënt projectmanagement: wij staan in de startblokken om je communicatie mooi en effectief te maken.

Dit levert bomondo consultancy je op

  • Een onderbouwd strategisch plan voor een kansrijke duurzame toekomst
  • Een onderscheidend merk met een actuele, heldere propositie
  • Een inspirerend organisatieklimaat waarin klant en medewerker toekomst zien
+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Adviesbureaus
  • Communicatie & Media
  • Marketing/PR

Foto's