Omschrijving

Met innovatieve speel- en sport concepten zorgt Yalp voor de ultieme gastbeleving

Op diverse manieren slaat Yalp een brug tussen gamen, traditioneel spel, gezondheid en fysieke ontwikkeling van jong tot oud. Dit doen wij met onze interactieve producten, maar ook richten wij al jaren speel- en sportplekken in met de veelzijdige toestellen van Lappset. Spelen en bewegen is ontzettend belangrijk voor de gezondheid, maar plekken moeten vooral uitdagen tot plezier maken. PLEZIER is dan ook de rode draad in het denken van Yalp.

 

Speeltoestellen

De Finse speeltoestellenproducent Lappset is een internationaal gerenommeerd speeltoestellenmerk dat wereldwijd in meer dan 40 landen actief is. Lappset heeft een ruim aanbod voor recreatieondernemers. Of het nu gaat om natuurlijk spelen, klimtorens, ruimtenetten, thematoestellen of schommels.

Indoor play

Met Yalp indoorplay ontwerpen en realiseren we projecten van klein tot relatief groot. Van een kleine speelruimte indoor tot indoorspeelhal met of zonder thema. Daarnaast is Yalp goed in totaalinrichtingen van speelhallen gekoppeld aan merken. Denk hierbij onder andere aan Brandweerman Sam, Bob de Bouwer, Angelina Ballerina en Thomas de Trein.

Sport

We zijn ons steeds meer bewust van het belang van een gezonde leefstijl en willen allemaal graag meer sporten en bewegen. Yalp heeft verschillende sporttoestellen en sportconcepten die zowel outdoor als indoor ingezet kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan sportvelden met jouw eigen boarding, al dan niet met interactieve goals. Of aan stoere panna kooien, klimwanden of een parcours waarop je kunt freerunnen. Daarnaast is er een uitgebreid assortiment outdoor fitness, bootcamp en calisthenics toestellen.

Interactieve speel en sportconcepten

De Yalp interactieve toestellen zijn blikvangers die hele families aanspreken. En terugkerende bezoekers boeien met steeds weer nieuwe spellen. Wist je dat bij sommige ondernemers iedere dag wel 10 uur non-stop gespeeld wordt? En dat de omzet op de omliggende terrassen is gestegen? Interactieve toestellen zijn bewezen succesvol. Er zijn al meer dan 200 speelplekken ingericht met een Sona dans- en beweegboog, Sutu balmuur, outdoor DJ-tafel Fono, sportveld Toro en een Memo spelzone! De inhoud van de interactieve speeltoestellen is ieder recreatieseizoen weer anders en de producten kunnen prima ingezet worden voor de activiteiten van jouw animatieteam.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Speel- & Groenvoorziening
  • Attractie vernieuwing (speeltoestellen)