Cyberveiligheid, hoe goed heb jij het geregeld?

Laatste update: 21/02/2022

Cybercriminelen schieten met hagel, op zoek naar kwetsbaarheden. Vinden ze ergens een gaatje in jouw digitale schild, dan gaan ze jouw systeem in, op zoek naar jouw waardevolle gegevens. Jouw klantgegevens, financiele administratie, voorraadbeheer, planning, creditcardgegevens of het saldo op uw bankrekening zijn in beginsel al een waardevolle buit.

Wat als de digitale brand uitbreekt

Wat kunt u doen om cyberschade te voorkomen? En als uw organisatie wordt getroffen, wat is dan de juiste actie ...en wat absoluut niet? Hoe meldt u dit incident aan uw relaties? En is al uw schade gedekt...

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: Cyber cyberveiligheid cybersecrurity