Recreactie en HISWA Magazine

HISWA-RECRON heeft twee relatiemagazines. Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw.
Onderaan deze pagina kun je alle edities online lezen.

Onze vakbladen

Recreactie is voor de leisure en recreatie en HISWA Magazine is voor de jachtbouw en watersport. Je vindt hier alle informatie over het aanleveren van kopij en advertenties. Scroll naar beneden voor de online edities. Maar graag als eerste even je aandacht voor ons lezersonderzoek dat we momenteel houden.

Wat vind je van onze magazines?

Wat mis je en wat kan er beter? Dat horen we graag van jou. Wil je daarom de vragenlijst invullen? Dat kan anoniem en duurt hooguit drie minuten. Met de uitkomsten van dit lezersonderzoek maken we HISWA Magazine en Recreactie nog mooier en beter passend bij jouw behoefte.

Ga naar het lezersonderzoek van HISWA Magazine.

Ga naar het lezersonderzoek van Recreactie.

Zowel HISWA Magazine en Recreactie zijn in het najaar van 2021 vernieuwd. De lay-out onderging een restyling en enkele inhoudelijke rubrieken staken we in een nieuw jasje. Na een jaar willen we evalueren hoe de bladen worden ontvangen en waar we nog kunnen verbeteren.

HISWA Magazine

HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Elk HISWA Magazine is een mix van informatie, opinie, theorie, praktijk en human interest. Het wordt in een oplage van 5.000 exemplaren gratis verspreid onder watersportbedrijven die lid zijn van HISWA-RECRON en vele andere belangrijke relaties in de branche. Het netto bereik per editie is ongeveer 18.000 lezers.

  • HISWA Magazine komt 6 keer per jaar uit
  • Oplage 5.000 exemplaren
  • Het blad wordt gratis verspreid via controlled circulation en het is niet te koop in de kiosk

Contact met de redactie
HISWA-RECRON
Afdeling communicatie
drs. Liane Jansen, Hoofdredacteur HISWA Magazine
033 303 97 00
communicatie@hiswarecron.nl

Adverteren
Dock35 Media
Martijn Penning
0314  355 826
martijn@dock35media.nl

Vraag de tariefkaart aan

Recreactie

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer. Recreactie geeft de actualiteit binnen de leisure en recreatiebranche weer, geeft standpunten, peilt het oordeel van recreatieondernemers en geeft wetenswaardigheden uit de sector door aan allen die daarin werkzaam zijn. Het blad is bestemd voor recreatieondernemers, overheden en andere geïnteresseerden in de leisure en recreatie. 

  • Recreactie verschijnt 8 keer per jaar
  • Oplage 4.400 exemplaren
  • Verspreiding via abonnement (voor RECRON-leden gratis) € 65,00 (studenten en medewerkers van recreatiebedrijven € 32,50)

Contact met de redactie
HISWA-RECRON 
Afdeling communicatie
drs. Marike Rosier, hoofdredacteur Recreactie
communicatie@hiswarecron.nl

Adverteren
Dock35 Media
Martijn Penning
0314  355 826
martijn@dock35media.nl

Vraag de tariefkaart aan
HISWA Magazine online lezen

HISWA Magazine online lezen

Je kunt hieronder de edities van HISWA Magazine van 2021 en 2022 online lezen. Klik hier voor het archief van HISWA Magazine van 2020 en vorige jaargangen.

Recreactie online lezen

Recreactie online lezen

Je kunt hieronder de edities van Recreactie van 2021 en 2022 online lezen.