Buiten zijn, afwisselend werk en veel vrijheid

Werken en leren in de watersport en recreatie

 

 

De mooiste banen van Nederland

Werken en leren in de recreatie en leisure

In de recreatie en leisure draait het om één ding: gastvrijheid. Je zorgt ervoor dat jouw gasten de tijd van hun leven hebben. Campings, bungalowparken, attractieparken en buitensportbedrijven hebben behoefte aan personeel op recreatief, commercieel en technisch gebied.

Vacatures bij recreatiebedrijven

Werken en leren in de watersport en jachtbouw

Je maakt dromen van anderen waar. Je bezorgt watersporters een unieke vaarbeleving met een motorboot, zeiljacht, sloep, catamaran of supboard. Er zijn beroepen op het gebied van techniek, marketing of toerisme, bij bedrijven als jachthavens, jachtwerven, zeilscholen, bootverhuurbedrijven en watersportwinkels.

Vacatures bij watersportbedrijven

Voor werkgevers

Is je bedrijf lid van HISWA-RECRON? 

Vacatures op hiswa.nl en recron.nl
Plaats gratis al je vacatures op onze sites. Ga naar je bedrijfsprofiel via www.mijnhiswarecron.nl en vul de velden in. Je vacature is direct zichtbaar voor werkzoekenden.

Informatie over personeel en arbeidsmarkt
Alle informatie over CAO's en personeelszaken vind je in de Kennisbank.

Ontdek wat er mogelijk is Bekijk de video's
Ontdek wat er mogelijk is

Bekijk de video's

Ontdek hoe leuk het is om te leren en werken in de watersport en recreatie. In onderstaande video's zie en hoor je wat er allemaal mogelijk is bij bijvoorbeeld een jachtbouwer, watersportwinkel, zeilschool, camping, buitensportbedrijf of vakantiepark.

Er zijn heel veel opleidingen mogelijk, van kort tot lang, van vmbo tot en met wo. Interesse in een opleiding in de recreatie of in een opleiding in de watersport? Hier zie je wat je er allemaal mee kunt.