Vacatures bij HISWA-RECRON bedrijven

Vandaag meer dan 30 vacatures online

De mooiste baan van Nederland

De mooiste baan van Nederland

Ontdek hoe leuk het is om te leren en werken in de watersport en recreatie. Een baan in deze vrijetijdssector betekent: werken aan een mooi product of dienst, waarbij het draait om klantvriendelijkheid en creativiteit. Je werkt vaak buiten, met mensen, en je hebt veel vrijheid. Kortom, het is de mooiste baan van Nederland.

In de video zie en hoor je wat er allemaal mogelijk is bij bijvoorbeeld een jachtbouwer, watersportwinkel, zeilschool, camping, buitensportbedrijf of vakantiepark.

Online leerplatform Nieuw: RecreatieH...
Online leerplatform

Nieuw: RecreatieHero!

Het online leerplatform voor ondernemers in de verblijfsrecreatie heet RecreatieHero. Het aanbod bestaat uit 150 leuke en leerzame trainingen op het gebied van competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Kies zelf welke trainingen jouw medewerkers volgen en houdt alle leerresultaten en voortgang bij. Met RecreatieHero kan je kosteloos beschikken over een online leerplatform voor jouw personeel. Maak in een mum van tijd van elke medewerker een RecreatieHero!

Praktijkgericht k...

Praktijkgericht keuzedeel Leisure Leefstijlen

RECRON ontwikkelde samen met KIKK (Sociaal Fonds Recreatie) en Zadkine het keuzedeel RECRON Leisure Leefstijlen. Dit is het verdiepende keuzedeel voor het kwalificatiedossier Travel, leisure & hospitality.

Opleidingen in de...

Opleidingen in de jachtbouw en watersport

Wil je leren en werken in de jachtbouw of watersport? Je kunt uit heel veel opleidingen kiezen: technisch, commercieel of recreatief. De opleidingen zijn er op mbo-, hbo- of wo-niveau. 

Een baan vinden

Welke baan in de watersport of recreatie past het beste bij jou?

HISWA-RECRON bedrijven bieden een grote diversiteit aan banen in de watersportindustrie en recreatie. Daarom zijn we altijd opzoek naar talent die hun vakmanschap en creativiteit willen inzetten.