Buiten zijn, afwisselend werk en veel vrijheid

Werken en leren in de watersport en recreatie

 

 

Werken in de leisure en recreatie

  • Wil je een baan bij een camping, vakantiepark, outdoorbedrijf, groepsaccommodatie of attractiepark? Klik dan HIER voor alle vacatures in de recreatie en leisure.

Werken in de watersport en jachtbouw

  • Wil je een baan bij een jachtbouwer, jachthaven, zeilschool, bootverhuurbedrijf of watersportwinkel? Klik dan HIER voor alle vacatures in de watersport en jachtbouw.

Voor werkgevers

Exclusief voor leden van HISWA-RECRON:

  • plaats gratis al je vacatures op onze sites! Ga naar je bedrijfsprofiel via www.mijnhiswarecron.nl
  • vind alle informatie over personeel en arbeidsmarkt in de Kennisbank.
Ontdek en bekijk wat er mogelijk is De mooiste baan van Nederland
Ontdek en bekijk wat er mogelijk is

De mooiste baan van Nederland

Ontdek hoe leuk het is om te leren en werken in de watersport en recreatie. Een baan in deze vrijetijdssector betekent: werken aan een mooi product of dienst, waarbij het draait om klantvriendelijkheid en creativiteit. Je werkt vaak buiten, met mensen, en je hebt veel vrijheid. Kortom, het is de mooiste baan van Nederland.

In de video zie en hoor je wat er allemaal mogelijk is bij bijvoorbeeld een jachtbouwer, watersportwinkel, zeilschool, camping, buitensportbedrijf of vakantiepark.

 

Online leerplatform Nieuw: RecreatieH...
Online leerplatform

Nieuw: RecreatieHero!

Het online leerplatform voor ondernemers in de verblijfsrecreatie heet RecreatieHero. Het aanbod bestaat uit 150 leuke en leerzame trainingen op het gebied van competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Kies zelf welke trainingen jouw medewerkers volgen en houdt alle leerresultaten en voortgang bij. Met RecreatieHero kan je kosteloos beschikken over een online leerplatform voor jouw personeel. Maak in een mum van tijd van elke medewerker een RecreatieHero!

Praktijkgericht k...

Praktijkgericht keuzedeel Leisure Leefstijlen

RECRON ontwikkelde samen met KIKK (Sociaal Fonds Recreatie) en Zadkine het keuzedeel RECRON Leisure Leefstijlen. Dit is het verdiepende keuzedeel voor het kwalificatiedossier Travel, leisure & hospitality.

Opleidingen in de...

Opleidingen in de jachtbouw en watersport

Wil je leren en werken in de jachtbouw of watersport? Je kunt uit heel veel opleidingen kiezen: technisch, commercieel of recreatief. De opleidingen zijn er op mbo-, hbo- of wo-niveau.