Jachtbouw en Watersport

Bedrijfsgroep Handel

Bedrijfsgroep Handel

Tot de bedrijfsgroep handel behoren:

  • importeurs van pleziervaartuigen
  • importeurs van motoren
  • dealers en detailhandelaren

Contactpersoon is: Jeroen van den Heuvel, adjunct-directeur Jachtbouw en Watersport, j.van.den.heuvel@hiswarecron.nl,
06 - 22233596.

Voor importeurs pleziervaartuigen
Een belangrijk speerpunt in ons beleid is het verminderen van de regeldruk voor watersportondernemers. Als importeur heb je al gauw met circa vijftien wetten en dertig regelingen te maken. Minder regels of betere regels is wat we willen. Voor de importeurs pleziervaartuigen richten we ons op bijvoorbeeld: 

Voor importeurs motoren
Voor de importeurs motoren werken we samen met IMEC, de internationale koepel van motorenfabrikanten. We zijn succesvol op de volgende gebieden: 

Voor detailhandelaren
Voor ondernemers in de detailhandel bieden we:

Voorzitter Bedrijfsgroep Handel

Alexander Jonker van Jonker Yachts

Alexander Jonkers van Jonkers Yachts

“Als persoon en als bedrijf draag ik HISWA-RECRON een warm hart toe. Dat is dan ook de reden dat ik zitting heb genomen in het Algemene Bestuur. Samen met mijn professionele collega’s uit de branche zetten wij de toekomst uit voor de waterrecreant, de vereniging en de HISWA-leden."

  • Lees hier het hele profiel van Alexander

    "In de Maxi-Cosi ging ik al mee met mijn ouders naar de jachthaven in Bruinisse en voeren wij over de Zeeuwse wateren met een mooi zeiljacht. Wanneer er opdrachten waren op school ging het meestal over zeil- en motorjachten. Na mijn studie HEAO-Commerciële Economie aan de Fontys Hogescholen ben ik in 2000 voor mijzelf begonnen vanuit een kantoor in Brouwershaven.

    In 2004 ben ik verhuisd naar Scharendijke en sinds 1 januari 2018 hebben we een eigen showroom van 1500 m2 inclusief een flinke aanlegsteiger met boxen tot 20 meter. Na 18 jaar doorzetten is Jonkers Yachts dealer van Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau. Ook voor de verkoop van motor- of zeiljachten heeft Jonkers Yachts alles in huis. Jonkers Yachts is een jong en dynamisch bedrijf en staat voor absolute topkwaliteit.

    Als persoon en als bedrijf draag ik HISWA-RECRON een warm hart toe. Dat is dan ook de reden dat ik zitting heb genomen in het Algemene Bestuur. Samen met mijn professionele collega’s uit de branche zetten wij de toekomst uit voor de waterrecreant, de vereniging en de HISWA-RECRON-leden.

Interessante en a...

Interessante en actuele handel thema's