Jachtbouw en Watersport

Bedrijfsgroep Handel

Bedrijfsgroep Handel

Jeroen van den Heuvel

Tot de bedrijfsgroep handel behoren importeurs van pleziervaartuigen en motoren, en dealers en detailhandelaren. 
Contactpersoon is: Jeroen van den Heuvel, j.van.den.heuvel@hiswarecron.nl,
06 - 22233596.

Voor ondernemers in de bedrijfsgroep handel doen we het volgende.

Voor importeurs pleziervaartuigen
Een belangrijk speerpunt in ons beleid is het verminderen van de regeldruk voor watersportondernemers. Een importeur heeft al gauw met circa vijftien wetten en dertig regelingen te maken. Minder regels of betere regels is wat we willen. Voor de importeurs pleziervaartuigen richten we ons op de volgende gebieden: 

Voor importeurs motoren
oor de importeurs motoren werken we samen met IMEC, de internationale koepel van motorenfabrikanten. We waren succesvol op de volgende gebieden: 

Uitlaat emissie eisen
Geluid emissie eisen
Promotie snelvaren
Vaartuigbeveiliging 
Internethandel
Elektrische voortstuwing
Voor detailhandelaren

Voor detailhandel werken we aan
Model dealercontracten en arbeidsovereenkomsten 
Informatie toepassing ‘garantierichtlijn’
Speciale detailhandel voorwaarden
Diverse consumentenbrochures, zoals Gasveilig en Zorgeloos varen die we ook weer op diverse online platforms laten terugkomen waaronder www.hiswa.nl  en www.varendoejesamen.nl

Voorzitter Bedrijfsgroep Handel

Alexander Jonker van Jonker Yachts

Alexander Jonker van Jonker Yachts

“Als persoon en als bedrijf draag ik HISWA-RECRON een warm hart toe. Dat is dan ook de reden dat ik zitting heb genomen in het Algemene Bestuur. Samen met mijn professionele collega’s uit de branche zetten wij de toekomst uit voor de waterrecreant, de vereniging en de HISWA-leden."

  • Lees hier het hele profiel van Alexander

    "In de Maxi-Cosi ging ik al mee met mijn ouders naar de jachthaven in Bruinisse en voeren wij over de Zeeuwse wateren met een mooi zeiljacht. Wanneer er opdrachten waren op school ging het meestal over zeil- en motorjachten. Na mijn studie HEAO-Commerciële Economie aan de Fontys Hogescholen ben ik in 2000 voor mijzelf begonnen vanuit een kantoor in Brouwershaven.

    In 2004 ben ik verhuisd naar Scharendijke en sinds 1 januari 2018 hebben we een eigen showroom van 1500 m2 inclusief een flinke aanlegsteiger met boxen tot 20 meter. Na 18 jaar doorzetten is Jonkers Yachts dealer van Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau. Ook voor de verkoop van motor- of zeiljachten heeft Jonkers Yachts alles in huis. Jonkers Yachts is een jong en dynamisch bedrijf en staat voor absolute topkwaliteit.

    Als persoon en als bedrijf draag ik HISWA-RECRON een warm hart toe. Dat is dan ook de reden dat ik zitting heb genomen in het Algemene Bestuur. Samen met mijn professionele collega’s uit de branche zetten wij de toekomst uit voor de waterrecreant, de vereniging en de HISWA-RECRON-leden.

Interessante en a...

Interessante en actuele handel thema's