Agenda

Alle bedrijven in de recreatie en watersport(industrie) moeten werken volgens coronaprotocol. Dit protocol is bedoeld om besmetting met corona te voorkomen. Bij jezelf en bij je gasten. Veel gasten begrijpen deze maatregelen. Zij handelen volgens jouw aanwijzingen. 
Er zijn ook gasten die deze maatregelen niet (willen) begrijpen. Zij handelen niet volgens jouw aanwijzingen. Als medewerker krijg je heel wat over je heen. Hoe houd je het dan toch plezierig? 

Volgens de Arbo-wet is het belangrijk om te beschikken over actuele kennis en vaardigheid van het veilig en efficient hijsen van pleziervaartuigen met een hijsinstallatie. Hiermee verminder je de kans op ernstige ongelukken en schades. 
Verzekeringmaatschappijen stellen opleidingseisen. Bovendien controleert de arbeidsinspectie. 

Nationale Toerisme Top 2020

28-09 t/m 28-09-2020

De derde Nationale Toerisme Top vindt op 28 september 2020 plaats in Winterswijk. Bedrijven en overheden bespreken over het goed en verantwoord faciliteren van de toenemende belangstelling van toeristen.

HISWA-RECRON en Circo organiseren gezamenlijk een mini-workshop Circular Ondernemen.Tijdens deze mini-workshop kun je kennismaken met de Circo workshop die in november speciaal voor recreatie-,watersport- en jachtbouwbedrijven wordt georganiseerd.

Deze workshop is geschikt voor ondernemers die van plan zijn hun producten en diensten circulair te willen maken en die van elkaar willen leren.

 

 

HISWA-RECRON en Circo organiseren wederom gezamenlijk een Circular Business Design Track. Deze 2e serie van 3 workshops is speciaal bedoeld voor recreatie-,watersport- en jachtbouwbedrijven die hun producten en diensten circulair willen maken en die van elkaar willen leren.

 

In elk bedrijf gebeurt vroeg of laat een calamiteit. Een gast voelt zich onwel, een medewerker verwondt zich of er ontstaat een brand. Je moet direct doeltreffend handelen. Elke seconde telt Je moet er niet aan denken, dat je niet weet wat je moet doen!
In deze training leer je hulp te verlenen bij ongevallen, brand en andere calamiteiten in jouw bedrijf.
 

Recreatie Vakbeurs

17-11 t/m 19-11-2020

Dé vakbeurs voor de gehele recreatiebranche.

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.