Agenda

Op vrijdag 31 januari 2020 opent Jong RECRON het nieuwe jaar met een interessante middag over het thema ‘Een nieuwe start’.
We verdiepen ons in bedrijfsovername en we maken een uitstapje naar de watersport naar aanleiding van de fusie HISWA-RECRON.

'Varen doe je Samen!' gaat door in de periode 2020 – 2025. In de nieuwe convenantperiode wordt voortgeborduurd op resultaten uit het verleden en nieuwe aandachtsgebieden voor de toekomst. De nadruk ligt op (technische)preventie, reisvoorbereiding en veiligheid óp het water en belangrijk hierbij: wat kunnen we leren van praktijksituaties. Hierin speelt veiligheidsbewustzijn en eenduidige informatie een belangrijke rol. “Veilig, plezierig en duurzaam varen doe je samen!”

Of groeit je bedrijf en zoek je naar nieuwe financieringsmogelijkheden? Impuls Zeeland en Dockwize organiseren
de tweede editie van Finance Me?! op maandag 10 februari 2020. Kom naar het event en ontdek alle mogelijkheden van (innovatie)financiering.
 

HISWA-RECRON en Circo organiseren wederom gezamenlijk een Circular Business Design Track. Deze 2e serie van 3 workshops is speciaal bedoeld voor recreatie- en watersportbedrijven die hun producten en diensten circulair willen maken en die van elkaar willen leren.

Impuls Zeeland, Provincie Zeeland en HISWA-RECRON organiseren in maart a.s. een Circular Business Design Track speciaal voor de ondernemers in de recreatie én watersport.

Nationale Toerisme Top 2020

28-09 t/m 28-09-2020

De derde Nationale Toerisme Top vindt op 28 september 2020 plaats in Winterswijk. Bedrijven en overheden bespreken over het goed en verantwoord faciliteren van de toenemende belangstelling van toeristen.

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.