Agenda

Dinsdag 10 december van 14.00 uur tot ca. 17.30 uur bij Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp.

Direct aanmelden kan hier

RECRON organiseert op dinsdag 10 december a.s. een ledenbijeenkomst waarbij we jou graag uitnodigen. We zijn deze middag te gast bij De Klepperstee in Ouddorp.
Tijdens deze middag praat ik je bij over de ontwikkelingen in de branche. Onze kennispartner Stratech neemt jou mee in de wereld van betere en onderbouwde beslissingen nemen op basis van data. Mijn collega Martin Merks informeert jou samen met kennispartner Stellicher - over de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Wat betekent deze wet  per 1 januari a.s. concreet voor jou als werkgever.  We laten jou zien hoe je eenvoudig jouw medewerkers kunt bijscholen. En we sluiten af met een rondleiding over de Klepperstee waarbij we ook de naar de energietransitie kijken.

 

Leden uit de bedrijfsgroep Groepenmarkt zijn welkom op de bijeenkomst op Recreatiebedrijf De Maathoeve in Heeten (Overijssel). De bijeenkomst start om 14.30 uur en eindigt rond 17.30 met een diner.

Hoe zorg je voor een pakkende tekst voor vacatures?

Wij nodigen u van harte uit voor het RECRON-HISWA congres op vrijdag 13 december a.s. Tijdens het congres staan 3 bedrijfspitches waarin uitdagingen en oplossingen in een snel veranderende markt centraal. Aansluitend geeft architect Hans Achterbosch zijn visie op iconische leisure projecten in China. Hans is ondernemer, duurzaamheidspionier, Mount Everest beklimmer en bovenal…. avonturier. Nieuwsgierig? Meld je snel aan want de afgelopen 5 jaar is het innovatiecongres telkens vol!

Ontmoet professionals uit de sector terwijl je jezelf onderdompelt in Hyde Park Winter Wonderland - de sprankelende en adembenemende, nummer één kerstbestemming in het hart van Londen.

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.