Agenda

Soms krijg je in je werk te maken met agressie. Dat is niet leuk. Sommige gasten proberen je gewoon uit te lokken en tegen te werken. Andere gasten hebben misschien alcohol en drugs gebruikt. In deze training leer je, hoe je met agressie kunt omgaan. Je krijgt inzicht in jouw eigen gedrag in relatie tot agressief gedrag van jouw gasten. Je leer  hoe je kunt proberen agressief gedrag om te buigen.  

Volgens de Arbo-wet is het belangrijk om te beschikken over actuele kennis en vaardigheid van het veilig en efficient hijsen van pleziervaartuigen met een hijsinstallatie. Hiermee verminder je de kans op ernstige ongelukken en schades. 
Verzekeringmaatschappijen stellen opleidingseisen. Bovendien controleert de arbeidsinspectie. 

HISWA-RECRON organiseert met regelmaat webinars over tal van onderwerpen. Deze webinars worden samen met onze kennispartners gegeven en zijn gratis voor leden.
 

Het aanspreken van Duitse gasten in hun eigen taal is belangrijk. Duitsers waarderen het zeer, als jij hen correct in het Duits aanspreekt. Je Duitse gast zal hierop zeker heel positief reageren!

 

In iedere onderneming gebeurt helaas vroeg of laat een calamiteit. In dat geval telt elke seconde en moet er direct doeltreffend worden gehandeld. In elk bedrijf moet hiervoor tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV’er) in het bedrijf aanwezig zijn. In deze training leert u direct hulp te verlenen bij ongevallen, brand en andere calamiteiten in het bedrijf.

Gasveilig! Een veilige en goedgekeurde gasinstallatie is belangrijk. Je kunt je voorstellen, wat er allemaal mis kan gaan met een onveilige gasinstallatie. Het keuren van installaties moet dan ook op professionele wijze gebeuren om alle risico’s op ongevallen en schadeclaims te voorkomen.

Recreatie Vakbeurs

16-11 t/m 18-11-2021

De Recreatie Vakbeurs in Hardenberg is dé vakbeurs voor de leisure en recreatie.
Het is het moment om inspiratie op te doen, je onder te dompelen in de laatste trends en ontwikkelingen van de sector. Je ziet de nieuwste fysieke producten, diensten en innovaties van ruim 260 exposanten uit de complete sector (13 verschillende branches) binnen de recreatie. En het is weer het moment om elkaar en (bestaande) relaties en leveranciers te ontmoeten.

Dit jaar vindt de negende editie van het HISWA Jachthaven (Marina) Symposium, een succesvolle samenwerking tussen METSTRADE en HISWA Holland Marine Industry, plaats op donderdag 18 november in de middag. Het symposium zal deel uitmaken van het Marina & Yard Pavilion, het paviljoen gewijd aan uitrusting voor het wereldwijde netwerk van jachthavens en bijbehorende scheepswerven.

Meer informatie volgt

Infocafé Duurzame Diesel

01-01 t/m 31-01-2022

Let op: dit infocafé is verplaatst van oktober 2021 naar januari 2022, exacte datum volgt nog.

Er zijn diverse dieselvarianten op de markt met bijbehorende claims ten aanzien van duurzaamheid. Daarbij zijn de afkortingen zijn niet van de lucht. Maar wat is nu wat en waar staan die afkortingen voor? Denk aan GTL, BTL, HVO, etc. Hoe zijn deze ‘alternatieve’ diesel varianten samengesteld? Kan je elke dieselvariant ongestraft toepassen bij verschillende generaties motoren en wat betekent het gebruik van alternatieve dieselsoorten voor de toepassing in de praktijk?
 

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.