Agenda

VeBON Outdoor Symposium

28-10 t/m 28-10-2019

Op maandag 28 oktober organiseert VeBON het VeBON Outdoor Symposium bij Ayers Rock in Zoetermeer.Een leerzame dag waarbij theorie én praktijk volop aandacht krijgen en jij weer up-to-date naar huis gaat.
 

In december 2017 zijn we het project Circulair Beleven gestart, een initiatief van de provincie Zeeland, RECRON, Impuls Zeeland en Kenniscentrum Kusttoerisme. Het doel van het project is om de Zeeuwse verblijfsrecreatie kennis te laten maken met circulair bouwen als duurzaam alternatief voor de traditionele bouw.

Om deze kanteling te faciliteren zijn er 20 vouchers beschikbaar gesteld van elk 10.000 euro. De vouchers zijn bedoeld voor de extra kosten die gemaakt worden om tot een circulair ontwerp te komen.

Infocafé BTW

29-10 t/m 29-10-2019

BTW, wat doe je ermee?
Hoe zit het met de BTW als je een nieuwe of gebruikte boot binnen of buiten de EU levert? En als je een dienst en/of producten levert in het buitenland? Maakt het uit of je aan een consument of ondernemer levert?
 

RECRON organiseert op 31 oktober a.s. een ledenbijeenkomst waarbij we jou graag uitnodigen. We zijn deze middag te gast bij De Reëenwissel Hoogersmilde.
Tijdens deze middag praat ik je bij over de ontwikkelingen in de branche. Onze kennispartner Stratech neemt jou mee in de wereld van betere en onderbouwde beslissingen nemen op basis van data. Mijn collega Martin Merks informeert jou samen met kennispartner Stellicher - over de Wet Arbeidsmarkt in Balans wat betekent deze wet  per 1 januari a.s. concreet voor jou als werkgever.  En we sluiten af met een rondleiding over de Reëenwissel.

Vanaf 1 januari 2020 verandert er veel voor werkgevers in Nederland: er komt een nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). De oude Wet Werk en Zekerheid (WWZ) eindigt.

Deze netwerkbijeenkomst is exclusief voor kennispartners van RECRON en wordt gehouden op vrijdag 1 november bij Stellicher Advocaten in Arnhem. 

 

Algemene Ledenvergadering

01-11 t/m 01-11-2019

De Algemene Ledenvergadering van HISWA Vereniging is op vrijdag 1 november 2019 om 15:00 uur in Amsterdam. 

Bent u als werkgever aangesloten bij Pensioenfonds Recreatie?

Kom dan op dinsdag 5 november naar het event ‘Dromen over later’ bij Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg, georganiseerd door Pensioenfonds Recreatie.

Voor ondernemers die koploper willen zijn

Cursus Eetbaar Landschap

07-11 t/m 11-06-2020

Speciaal voor ondernemers in de (verblijfs)recreatiebranche biedt de Groene Koepel de gespecialiseerde cursus Eetbaar Landschap aan. Eetbaar Landschap lijkt ontzettend abstract, maar is juist heel tastbaar. Want door het toepassen van de principes van permacultuur verhoogt u de gezondheid van het ecosysteem, de biodiversiteit in uw omgeving én de economische waarde van uw bedrijf.

Hoe beïnvloeden de ontwikkelingen in de wereld van projectontwikkeling en Private-equity-funds de verblijfsrecreatie in Nederland? 
 

Op 7 november is de ledenbijeenkomst voor jachtbouwers en toeleveranciers. Thema van de bijeenkomst is duurzaamheid. Veel bedrijven denken na over duurzaam produceren. Hoe geef je dat vorm? Waar loop je tegenaan? 

Dag van de Ondernemer

15-11 t/m 15-11-2019

Ondernemers verdienen onze respect voor hun inzet en een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen.
Daarom is het elke derde vrijdag van november ‘Dag van de Ondernemer’. Dit jaar is de Dag van de Ondernemer op vrijdag 15 november!

 

 

 

METSTRADE Show

19-11 t/m 21-11-2019

Van 19 tot en met 21 november vindt de METSTRADE plaats in RAI Amsterdam. De enige echte B2B-beurs voor watersportindustrie. 

Voor ondernemers die koploper willen zijn

De wereld van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens RECREATIE VAKBEURS 2019 van 26 t/m 28 november 2019 in Hardenberg.
In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden dé hottopics uit de sector belicht.

Bestel online jouw gratis entreeticket (2 personen) en gebruik hierbij registratiecode: 61951329.

In iedere onderneming gebeurt helaas vroeg of laat een calamiteit. In dat geval telt elke seconde en moet er direct doeltreffend worden gehandeld. In elk bedrijf moet hiervoor tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV’er) in het bedrijf aanwezig zijn. In deze training leert u direct hulp te verlenen bij ongevallen, brand en andere calamiteiten in het bedrijf.

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.