Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

De juiste arbeidsmarktbranding laat zien wie jouw organisatie is als werkgever. Op deze manier krijgen toekomstige collega’s een goed beeld van wie je bent en welke carrièremogelijkheden jij biedt.

De Provincie Utrecht, HISWA-RECRON en stichting KMVK starten het project "Verduurzamen Vakantieparken”. Hierin krijg jij als ondernemer steun bij het verduurzamen van jouw bedrijf en kan je het internationaal erkende keurmerk Green Key verdienen. Op woensdag 17 april van 9:30-11.00 uur vindt een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde ondernemers plaats bij RCN Het Grote Bos in Doorn.
 

Wij hebben een interessant programma opgesteld, waar naast een schets van regionale ontwikkelingen op het water én op het land ook uitgebreid aandacht is voor landelijke actualiteiten, zoals de BTW lobby en de ontwikkeling en investering RECRON.nl en HISWA.nl.

Tijdens de Benen-op-Tafelsessie gaan we met een kennispartner in geprek over actuele onderwerpen.

HISWA-RECRON werkt aan een volwaardig alternatief voor het Open Boten Management Systeem (BMS) van YachtFocus. Dit is het systeem dat veel watersportbedrijven gebruikten om online te adverteren met hun nieuwe en gebruikte boten.

HISWA te water 2024

28 augustus t/m 1 september 2024

De HISWA te water is de grootste in-water boat show van Europa. Naast alle mooie boten in de haven en fraaie stands op de kade is er nog veel meer te doen.

Nadere informatie volgt.

Tijdens de Benen-op-Tafel-sessie gaan we met een kennispartner in geprek over actuele onderwerpen.

Recreatie Vakbeurs

12 november t/m 14 november 2024

De Recreatie Vakbeurs is de veelzijdigste vakbeurs voor de recreatiesector in Nederland. De beurs is in de Evenementenhal in Hardenberg. HISWA-RECRON is exposant op de beurs.

Training Keuren van gasinstallaties (basis)

13 november t/m 14 november 2024

Je kunt je voorstellen, wat er mis kan gaan met een onveilige gasinstallatie. Het regelmatig keuren van gasinstallaties is belangrijk. Dit moet op professionele wijze gebeuren om ongevallen en schadeclaims te voorkomen.

In de training leer je een gasinstallatie te keuren aan de hand van de vernieuwde Checklist Gas van HISWA-RECRON. Deze mag je alleen gebruiken, als je beschikt over een geldig certificaat van deze training. De checklist is opgesteld volgens de Europese Richtlijn, ISO-norm 10239 en milieu- en arbowetgeving.

Het HISWA Symposium on Yacht Design and Yacht Construction is het internationale, tweejaarlijkse, wetenschappelijke symposium over jachtontwerp en jachtbouw. 

Een veilige en goedgekeurde gasinstallatie is belangrijk. Je kunt je voorstellen, wat er allemaal mis kan gaan met een onveilige gasinstallatie. Het keuren van installaties moet dan ook op professionele wijze gebeuren om alle risico’s op ongevallen en schadeclaims te voorkomen.

Je kunt je voorstellen, wat er mis kan gaan bij een onveilige tuigage. Het regelmatig inspecteren van de tuigage van een pleziervaartuig is daarom belangrijk en moet op professionele wijze gebeuren om  ongevallen en schade te voorkomen.

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.