Agenda

Regiosafari is dé dag voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit de regio die actief zijn in de gastvrijheidssector. De dag staat dan ook volop in het teken van elkaar ontmoeten, inspireren en bovenal: samenwerken en van elkaar leren. Het thema dit jaar is ‘Toekomstbestendig personeelsbeleid en vergroten van jouw naamsbekendheid’! Tijdens het gezamenlijke ochtendprogramma komen inspirerende sprekers aan bod en ’s middags gaan we met de bus op safaritour door de regio om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers.

In iedere onderneming gebeurt helaas vroeg of laat een calamiteit. In dat geval telt elke seconde en moet er direct doeltreffend worden gehandeld. In elk bedrijf moet hiervoor tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV’er) in het bedrijf aanwezig zijn. In deze training leert u direct hulp te verlenen bij ongevallen, brand en andere calamiteiten in het bedrijf.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

05-10 t/m 09-10-2022

Van 5 t/m 9 oktober 2022 zijn de Jaarbeurshallen weer één grote kampeerbeleving met kampeermiddelen en -accessoires, gepimpte campers, een theater, een innovatie wedstrijd, daktenten, mooie kampeerlocaties, workshops, tips over duurzaam kamperen, leuke kinder- en outdoor activiteiten.  Dit alles in een gezellige vakantiesfeer met muziek en lekkere drankjes en hapjes.

Bijeenkomst voor alle HISWA-RECRON besturen

Regiobijeenkomst voor HISWA-RECRON leden in Flevoland

Bijeenkomst voor HISWA-RECRON leden op Texel

Het thema van het International HISWA Symposium on Yacht Design and Yacht Construction, dit jaar op 14 en 15 november, is ‘Get Energized’.

De enige vakbeurs voor de gehele recreatiebranche

Tijdens het symposium over de jachthavens staan twee onderwerpen op het programma centraal: verzekerbaarheid van het bedrijf en ondermijning. Het programma wordt nog nader ingevuld en is eind oktober bekend. In ieder geval houdt Kuiper Verzekeringen, HISWA-RECRON Partner in Busines, een lezing over hoe ondernemers hun bedrijf goed kunnen verzekeren en wat ze zelf kunnen doen.

Ook dit jaar vindt er weer een Maritime Women Event plaats. Tijdens het event leer je over genderdiversiteit, worden er ervaringsverhalen gedeeld uit de praktijk en ga jij gegarandeerd naar huis met praktische handvaten!
 

 
 

Bied jij groepsverblijven aan voor groepen vanaf 10 personen? Dan is deze dag speciaal voor jou! Of je nu alleen groepsaccommodaties aanbiedt of dit combineert met bijvoorbeeld buitensport, een zeilschool, een camping of vakantiepark, je bent van harte welkom.

Regiobijeenkomst voor HISWA-RECRON leden

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.