Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON.

De juiste arbeidsmarktbranding laat zien wie jouw organisatie is als werkgever. Op deze manier krijgen toekomstige collega’s een goed beeld van wie je bent en welke carrièremogelijkheden jij biedt.

HISWA te water 2024

28 augustus t/m 1 september 2024

De HISWA te water is de grootste in-water boat show van Europa. Naast alle mooie boten in de haven en fraaie stands op de kade is er nog veel meer te doen.

HISWA-RECRON organiseert op 10 september de jaarlijkse HISWA-RECRON Business Club bijeenkomst (HRBC).

HISWA-RECRON nodigt je graag uit voor onze aankomende kennissessie met als thema "De zin en onzin van verduurzamen". Deze informatieve sessie organiseren we op donderdag 12 september samen met Alfa Accounts (Partner in Business), Stellicher Advocaten en FACET (Kennispartners).

Wat kun je verwachten? Een middag vol inzichten, hands-on workshops en waardevolle netwerkmogelijkheden die je helpen om jouw bedrijf duurzamer en toekomstbestendig te maken.

Nederland staat voor grote ruimtelijke uitdagingen. Schoon water, bodem,
lucht én gezonde natuur zijn daarin leidend. Anderzijds moeten we rekening
houden met een groei van 100.000 inwoners per jaar tot 2030 en de
voorzieningen die daarvoor nodig zijn zoals woningen, infrastructuur, natuur
én ruimte voor recreatie, buitensport- en beweging. De urgentie is hoog.
Momenteel beweegt maar liefst 56% van de Nederlanders onvoldoende,
dat geldt zeker voor jongeren.

Centraal tijdens het symposium staat de vraag: hoe gaat we om met de behoefte aan meer ruimte voor vrijetijdsbesteding?

Nadere informatie volgt.

Tijdens de Benen-op-Tafel-sessie gaan we met een kennispartner in geprek over actuele onderwerpen.

Recreatie Vakbeurs

12 november t/m 14 november 2024

De Recreatie Vakbeurs is de veelzijdigste vakbeurs voor de recreatiesector in Nederland. De beurs is in de Evenementenhal in Hardenberg. HISWA-RECRON is exposant op de beurs.

Training Keuren van gasinstallaties (basis)

13 november t/m 14 november 2024

Je kunt je voorstellen, wat er mis kan gaan met een onveilige gasinstallatie. Het regelmatig keuren van gasinstallaties is belangrijk. Dit moet op professionele wijze gebeuren om ongevallen en schadeclaims te voorkomen.

In de training leer je een gasinstallatie te keuren aan de hand van de vernieuwde Checklist Gas van HISWA-RECRON. Deze mag je alleen gebruiken, als je beschikt over een geldig certificaat van deze training. De checklist is opgesteld volgens de Europese Richtlijn, ISO-norm 10239 en milieu- en arbowetgeving.

Het HISWA Symposium on Yacht Design and Yacht Construction is het internationale, tweejaarlijkse, wetenschappelijke symposium over jachtontwerp en jachtbouw. 

Een veilige en goedgekeurde gasinstallatie is belangrijk. Je kunt je voorstellen, wat er allemaal mis kan gaan met een onveilige gasinstallatie. Het keuren van installaties moet dan ook op professionele wijze gebeuren om alle risico’s op ongevallen en schadeclaims te voorkomen.

Je kunt je voorstellen, wat er mis kan gaan bij een onveilige tuigage. Het regelmatig inspecteren van de tuigage van een pleziervaartuig is daarom belangrijk en moet op professionele wijze gebeuren om  ongevallen en schade te voorkomen.

Recreactie en HISWA Magazine

Recreactie is het vakblad voor de leisure en recreatie. HISWA Magazine is het vakblad voor de watersport en jachtbouw. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.