Agenda

Hier vind je alle bijeenkomsten, evenementen en trainingen van HISWA-RECRON. Meer informatie: Suzanne van Tielraden, s.vantielraden@hiswarecron.nl of 033 - 303 97 10.

Volgens de Arbo-wet, artikel 8, is het belangrijk om te beschikken over actuele kennis van en vaardigheid in het veilig rijden en heffen met de heftruck. Hiermee verminder je de kans op ernstige ongelukken en schades. Verzekeringmaatschappijen kijken bij schades tegenwoordig naar een actuele RI&E en stellen opleidingseisen, ook ten aanzien van veilig rijden en heffen. In de training leer je, hoe je veilig kunt rijden en heffen met de vorkheftruck. Heb je al ruime kennis en ervaring met de heftruck? Dan is het ook mogelijk om alleen de praktijktoets te volgen.

 

Je kunt je voorstellen, wat er mis kan gaan bij een onveilige tuigage. Het regelmatig inspecteren van de tuigage van een pleziervaartuig is daarom belangrijk en moet op professionele wijze gebeuren om  ongevallen en schade te voorkomen.

 Uitdagingen omzetten in kansen - positieve verandering in de Gastvrijheidssector

Workshop arbeidsmarktbranding

01-01 t/m 01-01-2025

De juiste arbeidsmarktbranding laat zien wie jouw organisatie is als werkgever. Op deze manier krijgen toekomstige collega’s een goed beeld van wie je bent en welke carrièremogelijkheden jij biedt.

Als jachtmakelaar vertegenwoordig je de verkoper of aankoper van een pleziervaartuig. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van het volledige proces van verkoop of aankoop van een pleziervaartuig. Het kan gaan om een eenvoudige sloep tot aan een luxe motor- of zeiljacht, waarbij het niet alleen gaat om een correcte juridische overdracht van het pleziervaartuig, maar ook om het zorgdragen van de juiste financiële transacties. Soms heb je ook met fiscale aspecten te maken, bijvoorbeeld als je een pleziervaartuig verkoopt naar of aankoopt uit het buitenland.

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.