Agenda

Zijn jouw medewerkers COVID-19-Proof? De coronacrisis heeft consequenties voor alle medewerkers van bedrijven in de recreatie en de watersport. Zij moeten niet alleen werken volgens het HISWA-RECRON protocol voor de 1,5 meter economie, maar zij moeten ook toezien dat bezoekers en gasten van het bedrijf zich gedragen volgens het protocol. 

In deze training leer je gasten op een vriendelijke manier aan te spreken op hun gedrag als het gaat om de richtlijnen van het RIVM.

Nationale Toerisme Top 2020

28-09 t/m 28-09-2020

De derde Nationale Toerisme Top vindt op 28 september 2020 plaats in Winterswijk. Bedrijven en overheden bespreken over het goed en verantwoord faciliteren van de toenemende belangstelling van toeristen.

HISWA-RECRON en Circo organiseren wederom gezamenlijk een Circular Business Design Track. Deze 2e serie van 3 workshops is speciaal bedoeld voor recreatie- en watersportbedrijven die hun producten en diensten circulair willen maken en die van elkaar willen leren.

 

Recreatie Vakbeurs

17-11 t/m 19-11-2020

Dé vakbeurs voor de gehele recreatiebranche.

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.