Agenda

Volgens de Arbo-wet is het belangrijk om te beschikken over actuele kennis en vaardigheid van het veilig en efficient hijsen van pleziervaartuigen met een hijsinstallatie. Hiermee verminder je de kans op ernstige ongelukken en schades. 
Verzekeringmaatschappijen stellen opleidingseisen. Bovendien controleert de arbeidsinspectie. 

De derde Nationale Toerisme Top vindt op 28 september 2020 online plaats van 11.00 tot ca. 12.30 uur. Tijdens deze speciale virtuele editie wordt gesproken over hoe creativiteit en innovatie kunnen bijdragen aan een duurzaam herstel van de bestemming Nederland. 

Het thema dit jaar is: ‘Inspireren en innoveren in crisistijd’. De gevolgen van de coronacrisis voor met name de gastvrijheidssector zijn enorm. Tegelijkertijd zien we dat de crisis ook leidt tot nieuwe, innovatieve verdienmodellen en verrassende samenwerkingsvormen. Tijdens deze Toerisme Top gaan wij hier verder op in.

Verhoog je bedrijfsresultaat door circulair ondernemen.

Kun je met circulair ondernemen je bedrijfsresultaat verhogen en/of meer winst maken? Wat is de toegevoegde waarde van circulair ondernemen voor jouw bedrijf? Ben jij van plan om jouw producten en diensten circulair te maken en wil je er achter komen welke kansen dit biedt voor jouw bedrijf? Meld je aan voor de gratis kennismakingsworkshop op 1 oktober a.s.

 

Op donderdag 8 oktober om 10 uur kun je meekijken naar een online verhaal van Conrad Straver over hoe de Duitse (kampeer)markt momenteel in elkaar steekt. Welke wensen en verwachtingen hebben Duitse gasten, hoe worden de verschillen per Nederlandse toeristische regio’s ervaren en hoe speel je daar als Nederlands recreatiebedrijf op in. Conrad Straver werkt voor ADAC-Camping. Het zal vooral voor ondernemers of marketeers van campings, bungalowparken en groepsaccommodaties zeer interessant zijn, maar alle HISWA-RECRON leden met interesse in de Duitse markt, kunnen zich aanmelden.

HISWA-RECRON en Circo organiseren wederom gezamenlijk een Circular Business Design Track. Deze 2e serie van een workshopprogramma verdeeld over 3 dagen (deels online) is speciaal bedoeld voor recreatie-,watersport- en jachtbouwbedrijven die hun producten en diensten circulair willen maken en die van elkaar willen leren.

 

In elk bedrijf gebeurt vroeg of laat een calamiteit. Een gast voelt zich onwel, een medewerker verwondt zich of er ontstaat een brand. Je moet direct doeltreffend handelen. Elke seconde telt Je moet er niet aan denken, dat je niet weet wat je moet doen!
In deze training leer je hulp te verlenen bij ongevallen, brand en andere calamiteiten in jouw bedrijf.
 

Welkom bij het 26e HISWA International Symposium on Yacht Design and Yacht Construction. Wil je alles weten over nieuwste ontwikkelingen in jachtontwerp- en bouw? Bezoek het ONLINE HISWA jachtbouw Symposium en laat je bijpraten.

Recreatie Vakbeurs

17-11 t/m 19-11-2020

Dé vakbeurs voor de gehele recreatiebranche.

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.