Agenda

Je kunt je voorstellen, wat er mis kan gaan met een onveilige tuigage. Het regelmatig inspecteren van de tuigage van een pleziervaartuig is belangrijk en moet op professionele wijze gebeuren om  ongevallen en schade te voorkomen.
In de training leer je de tuigage (aluminium mast/giek/staand- en lopend want) te inspecteren aan de hand van de HISWA-RECRON Checklist Tuigage. Deze mag je alleen gebruiken, als je beschikt over een geldig certificaat van deze training.

HISWA-RECRON Talks

13-02 t/m 24-12-2023

Elke twee weken vinden de 'HISWA-RECRON Talks' plaats. Een kort (ca. 15 minuten) online moment waarop je wordt bijgepraat over een specifiek onderwerp.

Je kunt je voorstellen, wat er mis kan gaan met een onveilige gasinstallatie.
Het regelmatig keuren van gasinstallaties is belangrijk. Dit moet op professionele wijze gebeuren om  ongevallen en schadeclaims te voorkomen.

In Gelderland is het project Green Key en Blauwe Vlag van start gegaan, speciaal gericht op de sector recreatie en toerisme. Hierin kunnen 26 ondernemers steun krijgen bij verduurzaming van hun bedrijf. Dit helpt om de voetafdruk te verlagen, maar ook om de kosten te drukken. Als kroon op het werk kan men zich laten certificeren met een serieus, internationaal erkend keurmerk. Op 21 februari vindt er een Informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde ondernemers plaats.

Ben jij in politiek geïnteresseerd, mis deze bijeenkomst dan niet!

De sector recreatie & toerisme is van grote economische en sociaal maatschappelijke waarde. Een boodschap die we graag onder de aandacht willen brengen bij de politieke partijen in Overijssel, want deze sector verdient een prominente plaats in het toekomstig provinciaal beleid. Daarom organiseert Gastvrij Overijssel, in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart, het Sectordebat Recreatie & Toerisme.

HISWA-RECRON Partner in Business, Stratech, organiseert 7 maart het kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst: Leisure in Business.

Recreatie Trainingen (HISWA-RECRON TOP Supplier) geven in maart/arpil korte intensieve training-sessies, georganiseerd op meerdere locaties in het land, zodat reisafstand geen belemmering hoeft te zijn om mee te doen!

Tijdens Boot Holland worden de carrieredagen "leren en werken in de watersport" gepromoot.

 

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen willen we het belang van de sector recreatie & toerisme onder de aandacht brengen bij de politieke partijen in Drenthe.

Op dinsdag 21 en woensdag 22 maart wordt Skills NL georganiseerd. Skills betreft een officiële wedstrijd voor MBO scholieren. Skills NL is bedoeld om excellent vakmanschap in branches te stimuleren

De vergadering van de Genaral assembly van de Europese federatie van nationale kampeer-associaties wordt dit jaar door HISWA-RECRON georganiseerd en vindt plaats in Noord-Holland.

Deze training is bestemd voor iedereen die in zijn of haar functie leerlingen of stagiaires wil gaan begeleiden.

 

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.