Agenda

HISWA te water

04-09 t/m 04-09-2019

Bataviahaven Lelystad

Workshop RI&E

18-09 t/m 18-09-2019

Berkel en Rodenrijs

Praktijkcentrum Amersfoort

Voor ondernemers die koploper willen zijn

Cursus Eetbaar Landschap

07-11 t/m 11-06-2020

Speciaal voor ondernemers in de (verblijfs)recreatiebranche biedt de Groene Koepel de gespecialiseerde cursus Eetbaar Landschap aan. Eetbaar Landschap lijkt ontzettend abstract, maar is juist heel tastbaar. Want door het toepassen van de principes van permacultuur verhoogt u de gezondheid van het ecosysteem, de biodiversiteit in uw omgeving én de economische waarde van uw bedrijf.

Voor ondernemers die koploper willen zijn

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

26-11 t/m 28-11-2019

De wereld van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens RECREATIE VAKBEURS 2019 van 26 t/m 28 november 2019 in Hardenberg.
In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden dé hottopics uit de sector belicht. 


Een branche die sterk groeit maar tegelijkertijd continu in beweging is. Wat vandaag hot & trending is, kan morgen alweer uit zijn. 
Deze vakbeurs is voor u hét moment om te ontdekken wat de sector te bieden heeft. Niet alleen nieuwe producten worden gepresenteerd, maar ook komt u te weten wat de 'trending topics' in de recreatie zijn en waar u als ondernemer op in moet springen om 'futureproof' te blijven? Onder het motto 'samen staan we sterker' worden ook dit jaar, in samenwerking met RekreaVakkrant, 'de Ronde Tafel' gesprekken toegevoegd aan het programma. Laat u inspireren tijdens één van de sessies door de experts uit de branche, zodat dé uitdagingen van vandaag de oplossingen van morgen bieden.

Voor ondernemers die koploper willen zijn

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.